Brckckk Haftamdayım bebeğim 1.500 kg haftasını gösteriyor ama bebeğin küçük dedi doktor böyle bir durum yaşayan var mı neler tavsiye edersiniz
dakpinar- Brckckk yerim küçük bebeğinizi 🥰🌸 tam haftası ile uyumlu aslında ve sağlıklıysa korkma canım benim, doktor ileride değil demek istemıstır bazı bebekler bir iki hafta önde oluyor ya 🥰 biraz bebeğe kilo aldıran şeyler yiyebilirsiniz stres yapmayın ❤️
dakpinar- Brckckk tahin pekmez , cici bebe , muz , yoğurt , yumurta , kaşar , meyve bunlardan boş tüketin atağa geçer🥰🤲🏻
Hayal2121 Brckckk Cnm bende 29+3 haftalık hamileyim bebeğim de çok küçük 900 grm benim 1 haftada 50 grm tek almış 10 gün boyunca hastanede tedavi altına alındım ama benim yüksek tansiyon dan dolayı bir hafta önce ben Kendi isteğimle taburcu oldum aradan 1 hafta geçti bugün kontrol e gittim 50 grm tek almış ve bugün tekrar yatış yapıldı bebeğin kan dolaşımı bide benim kan dolaşımım olmuyor 😔
Brckckk dakpinar- çoook teşekkür ederimmm içimi rahatlattınız yiyodum ama daha bol bol tüketirm artık🥰