ozgese-s Bir kaç saat sonra detaylıya giricem doktor bişeyler ye gel dedi vişne suyu çikolata yesem olur mu acep ? Çok hareketli olunca da rahat bakamıyomuş sanırım siz neler yiyip gittiniz ?
FusunF ozgese-s ben tost yedim birde muz yiyip gittim doktor tok gel dedi şuan net resmî var çerçeve yaptırdım hatta 😂
muges44 ozgese-s Evet beni misal detaylıdan kaldırıp ye iç gel demişti, yedim içtim geldim yine bana mısın demedi😂bazen olmayınca olmuyor bu bebişlerin sağı solu belli değil. Sen yinede ye ama:)
Deletedmom_33 ozgese-s Bana tatlı şeyler yeme çikolata meyve suyu gibi dedim normal kahvaltı yapıp gittim ben
ozgese-s Mehmetasaf55 Bazılarını geri gönderiyolarmış ya kendini göstermeyince ondan merak ettim ☺️ İnşallah bizimki de gösterir 🌷
ozgese-s FusunF Bende muz yiyim o zaman 😂😂 Zaten muz yiyince hareketleniyor 😂😂 bende resmi net olsun istiyorum çerçeve yaptırmak için inşallah gösterirr oğluşum ❤️
FusunF ozgese-s Benimde ogluşum olacak 😍aynen muz yiyin valla biz yakaladık inşallah sizde yakalarsınız 😍🤲
ozgese-s Happy_001 muz seviyor onu denicem canım inşallah oğluşum normal de gün içerisinde hareketli bugün de sakinleşti 😂😂
Hayallerim95 Happy_001 bende sabah erken gidicem çorba içsem ya da tatlı kek fLan yesem olurmu katı şeyler yiyemiyrkgm sabah birden midem bulanıyor
Yaseminn2 Bende detayli ultrason sirasinda bile agzimda cikolata vardi :D cok sukur birazcik oglusumun gul cemalini gordum ama istedigim gibi net olmadi yuzunu kapatti elleriyle. Olsun saglikli olsunda yuzunu goruruz insAllah 4 ay sonra :)
ozgese-s Yaseminn2 hayırlısı inşallah anasına yüzünü gösterir 😂😂 Merak ediyomm çok yahuuu birde çerçeve yaptırmak istiyorum heveslendimmm 😂😂
Mehmetasaf55 Hayallerim95 hahahahaahah yok onun öncesinde de kahvaltı etmiştim .Zaten doyumsuz biri olduğum için keki de yedim😂😂