NilayKocabey Arkadaşlar ikili tarama testi yaptıramadım bugün gittim 14 haftalık zamanı geçmiş üçlü ve dörtlü test yaptırın dediler bu ikisini yaptırırsam ikili test gibi kesin sonuç verir mi
gbyalcin NilayKocabey ikili testin de kesin sonuç vermediğini söylemişti bana doktorum. Bizde ikili temiz çıkınca üçlüye gerek yok ama detaylı mutlaka yaptırın dedi. Biz yine de içimiz rahat etsin diye üçlüyü de yaptırdık
Deletedmom_33 NilayKocabey İkili test kesin sonuç vermiyor. 3 ve 4 lü de. Hepsi tarama testi ve risk var mı varsa ne kadar ona bakılıyor. Mesela ikilide yüksek risk çıktı diye kesinlikle down sendromlu çocuğunuz olacak diye birşey yok. Yanılma payları da var yüzdelik bir oran söylüyorlar çünkü.
Zub34 NilayKocabey ikiliyi yaptırmadım dörtlüyü yaptırdım ama yaptırmasam da olurdu anlık gelişti bianda karar verdim direk detaylıya girmek en mantıklısı
Sinemmmmm58 NilayKocabey ayni sorunu bugun bende yasadim 10 haftalik hamileyim sata gore 13 haftalik ikili teste gec kalmissin niye erken gelmedin falan dedi diyorum ki 10 haftalik neyi gec gebe polikinligine gonderdi oda 1 hafta sonraya randevu veriyo.napcam bilmiyorum
NilayKocabey Sinemmmmm58 ne alaka 10 haftalıkken yapılmıyor ki ikili test bu doktorlar garip gerçekten
Sinemmmmm58 NilayKocabey sata gore 13 haftalikmis ultrasona gore 10 haftalik ama nasil oluyo bilmiyorm gercekten ilk bebegimde bunlari hic yasamadm