ogluileannesi Kızlar yatak odası için anne yanı olarak park beşik mi yoksa tahta sepet olanlardan mı tercih etmeliyim sizce? Çok az bir zamanım kaldı beşik hala yok 😔
melekkizim_00 ogluileannesi ben küçük bir anne yanına beşik alıp birde montessori yapmayı düşünüyorum ama bakalım
Gizemii ogluileannesi siz bilirsiniz ama ben oyun parki aldim tahta besikte bebekler belirli bir sureye kadar yatabiliyorve kademesiz tahta olanlarda eglip bebegi almak ilk zamanlarda zor oluyor diye dusunuyorum en iyisi oyun parki ve suan onlarinda anne yani olanalari var 5 yasina kadarda kullanabiliyor
Mrvsmt2502 ogluileannesi kanaatimce park yatak en iyisi ve en uzun süre kullanılanı oluyor. Ahşap beşikten 8 9 aylıkken tutunup kalkınca düşme tehlikesi oluyor. Anne yanı beşikte olabilir ama boyut olarak park yatak daha geniş oluyor genelde
ogluileannesi melekkizim_00 ya gardrop ve büyüyen beşik aldık ama farklı odada. Yanımdan da 7-8 ay sonra ayıramam uzunca bir süre odamızda yatabileceği birşey almalıyım
ogluileannesi Gizemii isteğim bu evet. Gardrop ve büyüyen beşik aldık ama onlar farklı odada. En azından 2 yaşına kadar tanımızda yatabileceği bir beşik tercih etmeliyim.
Fsm Benim ilk kızımın mobilyası var iknici kızım geliyor ona ne alicam bilmiyorum indirmde uygun birswy olsa da alsak
melekkizim_00 ogluileannesi ikinci el küçük sepet beşikler var bir bakın temiz olanlar var letgoda falan
Ceylin680 ogluileannesi tahta sepet olanlar 6aydan sonra kullanılmıyor .daha uzun yıllar kullanılabilen bir model alın bence
Meral96 ogluileannesi mutlaka park yatak. Benimki tahta. Pismanim cook Bu arada benimki anne yani 3 yasa kadar kullanila bilen besiklerden. Ama park yatak iyiymis
Meral96 ogluileannesi park yatak rahat tasinila bilir bi yatak. Hemde cocuk ordan kendini atma ihtimali az. Kizim artik ayaga kalka biliyor. Ve uyandiginda kendini rahatca besikden ata bilir. Park yatakda oyle degil.
Usenmezz99 ogluileannesi anne yani kesinlikle pratik ama oda belli bi aya kadar kullanıyodum sonra yatak