Asrinbaby tugbaninmucizesi ben 40. Haftama girdim ve bulantisiz ve sorunsuz bir hamilelik geçirdim. Bulantı gerçekten insanı mahvediyor arkadaşım 9 ay kustu 😢 inşalalh dogumumda hamileligim givi geçer 🙏
Selim_Alparslan Ben canım 6 +4 üm belirti yok sadece kasık karın ağrısı oluyor ara sıra birde meme hassasiyeti var :)
edaduzenkosar Selim_Alparslan 11 haftalik hamileyim bende senin gibi konuşuyordum 8.haftamda bulantilarim basladi kusmadigim gun yok simdi 😂
Muhammedamine tugbaninmucizesi ben 17+2 şu anda benim de göğüslerm dln hassaslaşmadı başımda dönmedi ama hala kusmam var azAldı ama birmedi senin haftalarında başlamıştı benim kusmalarım
deletedmom6295 tugbaninmucizesi geçen hafta belli oldu oğlum olacak nasipse. umarım siz de bulantısız geçirirsiniz bu günlerinizi 😊
Sil12 Ben 25 haftalık oldum şimdiye kadar hiç yaşamadım ne mide bulantısı ne baş dönmedi ne aşerme karnım bile yok sadece 3 kilo aldım 😀😀
Selim_Alparslan Sil12 canım cinsiyeti ne peki bu tarz semptomlar olmayınca erkek diyor kaynanam da bende öyleyim çünkü 😶