denizinannesi12 Kızlar bugün detaylı ultrasona gireceğim bilgili olanlar bilgi verirlermi hareket ettiğini görüyormusunuz cinsiyeti tam belli oluyormu?
Beyzan738 denizinannesi12 Herseyi belli oluyormuş canm bende gidicem on gün sonra Cinsiyet gözü burnu tüm vücudunu gorceksin organlarında sorun olup olmadığı 🤗
Happy_001 denizinannesi12 herseyi belli oluyor damarına kadar hersey net sekilde belli cok mutlu Olcan 45 dakka kalıyorsun herseyine adan z bakıyor
Deletedmom_33 denizinannesi12 Benimki yerinde durmadı 2 dk tatlı yemedigim halde. Cinsiyet tam 17.hafta öğrendik ama yine bacağı açıp pipiyi çok açık şekilde gösterdi detaylıda da 🤭
Beyzan738 Happy_001 Bende nasıl heyecanlıyım gün sayıyorum🤭yüzünu inşallah gösterir çikolata bsy yedinizmi çok merak ediyorum yüzünü 🥰💙🧿🤲🏼
Vselen Herşeyi belli oluyor. Bütün organlarına tek tek bakılıyor , beyinciğinin milimetresine kadar ölçüyorlar :)
denizinannesi12 Deletedmom_33 kız demişti aslında ama bide değişirse diye korkuyorum detaylıda belli olur dedi ultrasona gireceğimizi duydu heralde sabah 7den beri çok hareketli uyutmuyor hiç 😂
RumeysaNur34 Belli oluyor tabi canım bizim kız çok inat etti özellikle yüzünü göstermemek için doktorlar yer kapmaca oynadılar resmen ama doktor kazandı 5 6 poz yüzünün de fotoğrafını aldık 😄😄😍
denizinannesi12 RumeysaNur34 kız demişti aslında ama bide değişirse diye korkuyorum detaylıda belli olur dedi ultrasona gireceğimizi duydu heralde sabah 7den beri çok hareketli uyutmuyor hiç 😂
RumeysaNur34 denizinannesi12 kesin dediyse değişmez canım bizimde cinsiyet detaylı dan önce söyledi doktor detaylı da hatta biz sormadan doktor söyledi cinsiyeti 😄😄🥰
Deletedmom_33 denizinannesi12 Benimkide yerinde durmamisti. Biz sormadan doktor tamam ver pipini gözümüze sokup durma ne açıdan baksam pipi gösteriyor diye şaka yapmıştı 🤣