ElifGuven zgeznur benim 2. Olcak inşallah kızımda da bunda da hepsini bol bol götürdüm şu an 30+2 yim bi sıkıntı görünmüyor kızım da gayet sağlıklı Allah’a şükür bence yiyebilirsin ama midye çok seviyorum ama onun yenmemesi gerekiyor yemiyorum
Hgemr zgeznur Hamilelikten önce yemiyordum şimdi de yemiyorum.Sizin sağlığınız açısından da en iyisi evde yapıp yemek.
tgcaty hamileyken 1 kere yedim bide dogum dan 1 ğün önce yicem canm çok istyr hem gezecem hem ycem dohum dan sonra bir sure gezmek hayal
Ladess zgeznur 31.hafta 2kez mc yedim ki,ciddi dikkat ettim gebelikte beslenmeme ,ama ben bile 2kere yediysem🙈can yani çekiyor ,gebelikten önce her hafta bir günüm mc yada burgerdı,yine iyi tutttum kendimi
Edamesutbayik zgeznur mcden yada burgerden yememeni öneririm. Evde kendin yap daha sağlıklı olur bence.
Babydr zgeznur bende yedim eve geldim ishal oldum ama bazen bnde yine yiyorum çocuk menülerini küçük diye ☺️
ozgeya zgeznur Normalde hamile değilken de yemem oralardan.ama bir kere mecbur kaldım burger’dan yedim.ve zehirlendim.üstelik hamileliğimin başlarıydı.bir daha da tövbe ettim.
Lvns zgeznur ayda 1 felan yiyorum ben valla.. hamileligimin basindan beri canim kokorec istiyor doktorumda kesinlikle yasakladi bi tek o zorluyor beni yolumun ustundede kokorecci var hergun gecerkem savas veriyorum bi dogurayim ilk durak kokorecci :) kokorece son 12 gun 😁😁
istanbulluanne Lvns Kokoreci yasakladimi niye ki ben hic sormadım hepte yerim kokoreç. Cok şükür bi sıkıntı olmado simdiye kdar.
tomurcukannesi zgeznur ben 31 haftalığım. Bu güne kadar heralde toplasan 6-7 kere yemişimdir. Her ay bi kere gibi😄 ama kola sprite falan içmedim hiç yani yanında. bişey olmaz inşallah
Aleynaarslan zgeznur hamile kaldım kalalı 5 sefer falan yemişimdir 37 haftalığız şuan 🙈 ama bebeğimde bi sorum yok çok şükür kilosu falanda iyi gayet 😊
istanbulluanne zgeznur Patates kizartmsini hemen hemen 2 günde bir yiyorum, burger falanda ne zman aklima gelse yiyorum,pizza falan ne canm cekerse. O kdarda kasmamak lazm bence ya gelişmide gayet iyi çok şükür.
Lvns Valla ilk zamanlar yasak seyleri sayarken soyledi sakat at kesinlikle yasak ded kokorec yok ciger ayda 1 yiyebilirsin felan demisti sanirim.. kokorec yapimdan once nekdr temizleniyor atesin ustunde kac saat kaliyor vs faktorler var baya zararliymis intten baktigimdada oyle yaziyordu bi sor yine doktoruna
mac zgeznur benimde canım istyor alısverise gttiğimde herzaman olmadığı için arada yemekten sıkıntı çıkmaz oyüzden yıyorum