Belguzar123 Kizlar günlerdir bekledim randovum bugun lütfen bana duva edin 2bucuk yilin hasreti bugun aldim güzel haberle son bulsun 😔😔😔amin inşallah
Mehi23 Belguzar123 Yhaa❤️❤️❤️İnşaAllah inşaAllAh gönlünden geçen kısmetin olur❤️❤️❤️Allah bu sevinci sana yaşatsın inşaAllah❤️Bende istiyorum inşaAllah banada kısmet olur🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Belguzar123 Alparslaninannesii evet kan vermeye gidicem aslinda iki randovum var biri kan vermek icin biride vajinal ultrason icin ama ona gidip gitmememkte emin deyilim hamilelik kuvuk oldu icin duşuk riskini artiryormuş sizce dogru mu?
Belguzar123 misslaviniaa Alparslaninannesii Seymaben Firdevss167 Kizla sonuc kocaman bir hüsran testler benimle resmen oyun oynadi tam 8 tane positiv testin uzerine kan sonucum negatif
Alparslaninannesii Belguzar123 yani daha yeniyse hiç görünmez en az betanın 1500 olması gerek bence gitme şuan
Alparslaninannesii Belguzar123 normalde de karından gorunmezse vajinal ultrason yapıyorlar ama düşük riski yok onda sadece aklında kalır olur mu olmaz mı diye kan verdikten sonra betan yüksekse gidersin
Alparslaninannesii Belguzar123 rica ederim cnm inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bizide habersiz bırakma
Belguzar123 Mehi23 allah razi olsun canim azidan bal damliyo rabim sana da en kisa zamanda inşallah yaşatir o guzel duyguyu erşey gönlünc olsun❤️❤️❤️❤️