Ggalparslan 12mommy bende 14+5 oldum ikizlere hamileyim hiç bulantım olmadı bugüne kadar sadece erkenden uyuyorum cinsiyetlerini henüz öğrenemedim 😊
Asfgghjjcansu12 12mommy kasık ağrım var sanki karnımın içinden yırtıyorlar gibi onun haricinde iyiyim oğlum olucak nasip olursa karnınız çıktı mı acaba 😁☺️
Fdnlkmn 12mommy 14+5 cinsiyet için daha gitmedim bir hafta var kontrolüme.ilk üç ay ful uyku ile geçti.iki haftadan beridir mide bulantısı kusma bide burnum tıkalı hep berbat geçiyor
12mommy Fdnlkmn benim uykumda öyle canım hala yatakdayimm suan her an uyuya kalabilirim bas agrisi burun tikanikligi kabizlik ve kaşık ağrisi benimde var rabbim bir an evvel evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Fdnlkmn 12mommy evet olmuştur tabi ama inanın hiç farketmiyo 4 düşükten sonra biraz zorlukla geldiği için hangisi olursa olsun sağlıklı olsun diyorum yeter.🤲🏼🤗
12mommy Asfgghjjcansu12 biraz belirginlesti benim alt göbeğim sivrildi masallah ne güzel rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin kasık agrisi sanırım hep olucak bizimle 9 ay boyunca
Kukis 12mommy mide bulantiniz oldu mu acaba neyi aserdiniz daha cok tatli tuzlu eksi 😊 ben 10 haftaligim henuz cinsiyet icin erken merak ediyorum😀
Asfgghjjcansu12 12mommy amin inşallah hepimizin nasip eder kucağımıza almayı çok acıkıyorum şişiyorum yedikçe 😁 kaşık ağrısı bazen ürkütücü oluyor rahim tarafıma batma şeklindedir oluyor oturamıyorum bazen
Eteby Kukis bende bugün tam 10 haftaligim ekşi tuzlu hamurlu şeyler muz canım istiyor genelde merakla cinsiyet bekliyorum
12mommy Asfgghjjcansu12 benimde karnimin sol tarafına bir baskı var yürürken bile batıyor hep cok tuhaf bir his ah ne güzel valla benim istahim hiç yok cok kilo verdim alamadım hiç aksine 😢
Asfgghjjcansu12 12mommy ben ilk üç ay çok kustum daha yeni yeni yiyorum sende yemeye başlarsın yakında 😊
begonvilko Ben de 14+4’üm bugün. Geçen muayenede doktorum kız dedi 👧🏼 İki hafta sonra yeniden randevum var, kesinleşir artık herhalde. Ben hala ve sürekli uyuyorum 🙈😂