Ahirzaman 5 haftalik hamileyken keseme daha bos bebek gözükmüyo dediler . ve yarin randewum war .6+2 olucak gebeligim Gõzükürmu bu sefer bebegm sizce?
Bussra Ahirzaman bana da 5 haftalıkken boş gebelik dediler. 6+4 de göründü, 7.haftada kalp atışını duyduk
Muhammedamine Ahirzaman ben 6+3 de bebeği ve kalp atımını gördüm . Daha geç olanlarda var . Rabbim hayırlı haberler almanızı nasp etsin 🙋🏻♀️
Me_Lek Ahirzaman ben 5 haftalikken doktorum hemen gelme bi 10-15 gün bekle öyle gel bebegi göremezsek üzülürsün acele etme dedi. 6+0 da gittim bebegimide kalp atisinida gördüm ve duydum elhamdulillah. Insallah sende görürsn💕
Neslisss Benim 6. Haftamda gözükmüştü kalp atisini da duyduk ama bebis net degildi 1 hafta sonra tekrar gittim net gorduk bebegi
KadriyeDerin İlk haftalarda sabırlı olmak en doğrusu kızlar kişiden kişiye değişir gösterip göstermemesi ama tavsiyem şu ki ilk haftalarda alttan asla baktırmayın
balinannesi20 Ahirzaman ben 6+3 te hem bebeğimi gördüm hem kalp atışını dinledim darısı sana inşallah🤲🏻