Hasaninannesi2103 Normal doğum yaptım 10 gün oldu 5 dikisim var ama hala yanması geçmedi ne zaman düşer dikişler ne zaman gecer bilen var mı ?
cinardefnemoms Hasaninannesi2103 batikon kullaniyomusun canım mikrop kapmamasi için veriyolar ya 10 günde çok erken düşmesi için
Ceylin680 Hasaninannesi2103 ıslak mı birakiyorsunuz acaba ben ilk dogumda acemilik işte lavobaya girince bir su degdirdim .güya temiz olsun diye ciss etti .çok acıdı diğer bayanlara anlattim.asla su değdirme dediler .aklıma baska bişey gelmiyor
Hasaninannesi2103 cinardefnemoms hergun kullanıyorum fonle kurutuyorum doktorum fonle kurut dedi pansuman dan sonra ama çok ağrım var
Hasaninannesi2103 Ceylin680 sürekli kuruluyorum sürekli pansuman yapıyorum hatta doktor fonle kurut dedi onu da yapıyorum ama dikişlerim birbirinden ayrılmış gibi ve çok yanıyor
Leylaakcay @Hasaninannesi2103 12 gün oldu benim de normal doğum idrar yapınca çok fazla yanma var acaba enfeksiyon falan mı kaptı diye düşünmekten maf oldum nasıl gecicek acaba 😔
Ceylin680 Hasaninannesi2103 sizinki farklı bir durum olabilir bence acile gidin dikislerinizi kontrol etsinler .ben dikişlerde yanma hissi yaşamadım .ama şu dengesini ayarliyamadim 3kez enfeksiyon oldum 1ayda süt verirken su dengesi önemli
Hasaninannesi2103 Ceylin680 Az önce gittim direk doktorun yanına dikişlerim biraz açılmış pansumanla yapışır dedi ayağa kalkmaman lazımmış yatacakmisim tam acilirsa tekrar dikecekler 😭
Hasaninannesi2103 cinardefnemoms Gittim o zaman gayet iyi dedi doktor güzel bakmışsın dedi ama daha kötü oldum
Ceylin680 Hasaninannesi2103 çok gecmis olsun inşallah yatarak atlatirsiniz zor bir süreç ama birkaç gün e mutlaka iyilesir
cinardefnemoms Hasaninannesi2103 bı daha git istersen kötü hissediyosan canım valla benimde baya sürmüştü sızısı doğum sonrası hemoroid olmuştum iki hafta onun acısına kivranmaktan dikişleri hissetmiyodum iki hafta sonra geçti hemoroid ağrısı iki hafta sonra da dikiş ağrısını hissetmiştim
Hasaninannesi2103 cinardefnemoms Seninki daha zormuş Allah yardımcımız olsun Allah herkese dikişsiz doğum nasıp etsin gerçekten çok zor 🤲🏻😔
Hasaninannesi2103 cinardefnemoms çok şükür iyileşti doktor kızdı zaten ertesi gün ayaktasin bu sezeryan değil yurumemen lazım dedi zar zor pansumanla iyilestirdim dikislerden kurtuldum hiç kalkmadim 10 gün 1 ay sürdü ağrısı ama çok şükür 2 gündür ağrı da yok dikislerde attı 🤲🏻