Smyrna Kızlar son 11 günümüz kaldı ama ne sancı ne bişi yok 2. Gebeliğim ilkinde 36+3 günken doğum yapmıştım şimdi 38+3 olduk ve hem korku hemde artık doğsun diye dua ediyorum sizlerde durum nedir?
Volkitolki Smyrna son 13🥰 Beraber geri sayım yapalım bakalım hangimiz önce doğuracak 😂 Benim oğlan da 39+3de doğdu belki Buda bekler o kadar
Merveelisa Smyrna son 10 inşallah daha erken gelmez diyorum bende sancılar flan var ama sezeryan olcagi için dayansın diye dua ediyorum on gün
DefneRana Smyrna son 19 ama bende doğmasın diyorum hiç gün saymıyorum ne olacak bilmiyorum böyle 🙄 bi haftadr adet sancısı gibi sancılarım oluyor nst de 50 civarında çıktı çok erken sanki 😳
RumeysaNur34 Hayırlısı ile kavuş canım 🤲🤲 uygulama da 99 gün diyor ama sezaryan olacağı için 85 gün kaldı bendede 🙏
Shnern Bende dua ediyorum ama gelen giden olmuyor aalinda adetime göre yarın doğması lazım . K başta geç dollenme dediler o yüzden şuan son 9 diyorum .
Smyrna Volkitolki ayy valla bilmiyorum ama çok yoruldum artık 🤦♀️yatamıyorum oturamıyorum sağlıkla gelsinler artık inşallah 🤲
Minisi DefneRana bnm gecen hafta 40 50 civarı çıktı ve sürekli bu rakamlardaydı doktor iyi dedi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️o zaman hiç bişe hissetmiyordum
Minisi Smyrna Son 14 😍 heyecanla bekliyoruz, sancılar her geçen gün daha hissedilir ve sayısı fazla olmaya başladı bakalım 🤷🏼♀️
Zehrayenianne Minisi ben hiç anlamıyorum ya nts den gidiyorum çekiyorlar doktor bakıyor iyi diyor kaç çıktı kaç olunca sancı var hİç bilmiyorum 🤷🏼♀️
DefneRana Minisi nst de 3 tane 100 çıkana kadar önemsemiyorlar genelde. 50 çıktı benimde ama o an hiçbişey hissetmedm. Bu adet sancısı gibi sancı çekiyorum ara ara bu nst de denk gelmedi o yüzden de öyle çıktı
Smyrna Zehrayenianne ayy Allahım yardımcın olsun inşallah kız 39 ları görmek istemiyorum hiç güç versin rabbim sana ❤️
Minisi DefneRana yaa, acaba o adet sancısı gibi olanlar kaç gösteriyoki. Onlarda dediğiniz gibi düzensiz olduğu için nst denk gelmiyor
DefneRana Merveelisa ayy çok az kalmış Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın 🥰 Benim normal olacak inşallah