Mervesmsek22 derya_erz canım ben ilk hareketini çikolata yemiştim 10 dakika sonra hissetmiştim hemde bir kez değil aralıklı olarak 3 4 kez dene sende belki olur
mylittlepony derya_erz ay bende 19 haftalık hamileym geçen hafta çok hafif hissettm bekliyorum kaç gündür yok 😞üzülüyorum normal mi acaba
BesteKc atlasinannesiii ayyy ne güzell normalde göbeksiz miydn canım? Ben de 19+1 im ama hiç hissetmiyorum göbekliysim önceden de ve ilk hamileliğim
derya_erz mylittlepony normal kuzum bende hissediyordum dün hissetmedim korktum bugün hissediyorum sende hissedersin sıkma canını 😘
atlasinannesiii mylittlepony canım çok normal 3 4 gün önce bende çok az hissediyordum yakında hissedersin ❤️
mylittlepony atlasinannesiii sırtüstü mü uzanıyorsun peki canım hareket etmesi için ben hep yan yatıyorum daha iyi kan akışı sağlanır diye korkuyorum açıkcası çok kafama taktım neden hareket etmiyor diye
atlasinannesiii mylittlepony bazen sağ yada soluma yattığımdada hareket ediyor ama genelde sırt üstü yattığımda çok daha fazla hissediyorum.