[silindi] Allahım çıldırıcam bu ishal ağrısı nasıl bi ağrı ağlaya ağlaya bi hal oldum karnım da kasılıyo üstelik acaba ben bu bebeyi bağırsaklarımdan mı doğurucam 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😫😫😫😫😫😫😫😫
Elfs [silindi] parazit falan kapmış olabilirsiniz ve bu durum ilaç kullanmadan geçmez bi gaita testi yaptırın
Emineyavuz_53 [silindi] şeker şerbeti yapıp karnın çok büyük değilse yüz üstü yat canım ama Dr a mutlaka git ve bol.su iç. Kuru Türk kahvesine 1 tatlı kaşığını. Yarısı kadra limon sık ye peşine biraz su icebikirisn
[silindi] Minikbebelak yok yediklerimin hiçbiri fayda etmiyo uykudan uyandırdı ağrısı kıvranıp duruyorum evin içinde
[silindi] Elfs idrar yolumda enfeksiyon var ama paraziti Bilmiyorum 🤷♀️ salı günü randevum o zamana kadar dayanmam lazım 😖
[silindi] Elfs günde 5-6-7 değişiyo, bugün öğlen tam normale bindi dedim, az önce ağrıyla uyandım yine
Emineyavuz_53 [silindi] yarım çay bardağı ılık suya 5.6 tane küp şeker koy iyice karıştır iç bunu küçüklüğümden beri yaparım hemen kesmiştir sancıyi .. ama ishal gebelikte tehlikeli vücudunun suyu bitmesin çok şu iç
Acemi_anne61 [silindi] o zaman bizde bir sorun var bende durup durup doğurcam sanıyorum bütün forum ishal olmuşuz
[silindi] Acemi_anne61 heryer pislik içinde mikrop kaptık tabi 😖😁 bende soğuk soğuk terledim dedim heralde doğuruyorum 😖 hadi bakalım önce sen mi ben mi doğurcaz 😁
[silindi] Emineyavuz_53 denicem canım çok teşekkür ederim 🙏 içiyorumm sürekli sabaha kadar bi büyük şişe bitiriyorum 2 lt lik
Elfs [silindi] salı gününe kadar zor olur bu durum. İdrar yolu enfeksiyonu başka ishal başka yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir mi ne yediniz
Acemi_anne61 [silindi] ana o kadar mı kötü oldun yazık bize safiyenin toz bezi bile bizden temiz 🤦🏻♀️ Enfeksiyon bendede var acaba o mu yapıyo böyle ciddi bisey olmasın kız
Emineyavuz_53 [silindi] ayaklarını belini sıcak tut geçen çocuğu Dr a goturdum ishalden yeşil.elma yedirin dedi haşlanmış patatesten daha işe yarıyor dedi varsa evde ye istersen.
[silindi] Elfs neredeyse bir haftadır böyleyim yemyeşil ishalim, geçen acile gittim idrar testi dışında bişey yapmadılar 🤷♀️ Ya benim artık doktora moktora güvenim kalmadı
[silindi] Acemi_anne61 valla çok kötüyüm dizlerimi yumrukladım ağrıdan şimdi biraz duruldu ağrısı ama yine vuracak belli hissediyorum