rabiagucer03 hiç ağda yaptırmayanda 4 5 kere jilet ile bikini bölgesi temizliği yapanda veya agdayla alsa bile çok fazla uzatanda hemen hemen aynı acıyı yaşıyor canım kıl yoğunluğuna göre değişiyor sadece acı boyutu birde o kişinin acı eşiğinin düşük veya yüksek oluşuyla alakalı değişkenlik gösteriyor sana burda canımdan can gidiyor diyende olur benim kolay kolay acımaz diyende ben benimki acımaz diyenlerdenim mesela senin için buradaki en önemli faktör ağdanı yapicak olan kişinin elinin hızlı olması tüy çıkış yönüne göre agdayi nasıl cekicegini iyi bilmesi, hijyen konusu yani eldiven takması maskeyi söylemiyorum bile spatula çok önemli sen geldiğinde yeni spatula mi kullaniyor ona dikkat et ve aynı ağda bezini bir çok yere uygulamaması bir ağda bezini defalarca kez kullanıyorsa iki tel tüyün olsa bile çok canın yanar bazıları tasarruflu olucam diye beton gibi olmuş ağda bezlerini kullanmakta ısrarcı olur ona dikkat et yeter istersen baştan belirt ilk defa geliyorum bunları bunları yapmayın diye uyar. Bir bezi iki 3 kere kullanıyorsa eli hizliysa şak şak şak halleder hemen hızlı olduğu için aldığı bölgeler uyuşma tarzı bir direnç gösterir acıya daha kolay devam eder diğer bölgeler