esoeso HasAdMe sık sık ıdrara ckma ıshal olmaa mde bulantısı cok asırı derecede kasılma her an adet olckms gbı bı agrı bnm yasadklrm bunlrdı son 4 gunde
PembeLia HasAdMe O gün çok keyifsiz huzursuz uyanmıştım, birde hiç birşey yapmak istememe hissi.Sonra hafif adet sancısı sık idrara çıkma ve ishal.
tgcaty HasAdMe bn ilk kızım da aşırı rahattım yalancı sancı bile çekmedim sdce 2.3 ğün önceydi sanrm belime çok şiddetli agrı grmişti 5 dk sonra gecmişti bida olmamıstı ve akşam 9 gbi uzandım birden suyum patladı hepsi aktı tam 38 hafta olacaktım sabahına
edaomereymen esoeso kasilma dediginiz bebegin gerilmisi gibi asiri biyerde toplanma dimi bugün asiri yaşıyorum hatta az once post açtım çok sıkmi yasadiniz lutfen cevaplayın
Ebrar34 Bende bekliyorum mide bulantısı yalancı sancılar arttı bide hafif karın ağrısı var ama ne hikmetse hareketler azalmadı ayın 7 sinde kontrol var sanırım çatıya bakılır
HasAdMe Ebrar34 bende de bulanti yok ama adet sancisi gibi agriyla kasilmalar var hareketleride bugun yavas
Ebrar34 HasAdMe onlar yalancı sancı onları anlıyorum ama işte insan heyecanlanıyor belim şuan adet olucakmışım gibi ağırıyor benimde
edaomereymen esoeso teşekkür ederim nerdeyse acile gitcektim sancim olana kadar bekliycem yakin demekki ondan oluyo cok saolun
Selseli Asliiiii akıntı sadece çamaşıra geçerken su geliyorsa eşofmana ya da onun dışında ne varsa geliyormuş diyorlar.mutlaka anlaşılıyormuş farklı ve fazlaymış öyle okudum hep
Ebrar34 Asliiiii nişan kanlı ve yapışkan bişey suyu bende anlamicam diye korkuyorum ama su akıntı fan farklı olarak fazla geliyormuş bende bazen afedersin idrarım sarı açık sarı ama bazen su oluyor korkutmuyor değil 37+4 üm önce sancım gelsin istiyorum