Pelinssoglu Kızlar az önce 35 haftaya girdik çok şükür 🙏🏼 Ama ben tuvaletten çıkamıyorum sizde durumlar neler bi yudum su bile içsem hemen tuvalete çıkasım geliyor çocuk baskı yapıyor 🥲 tuvaletin kapısında yatsam yeridir. Sizde durumlar neler
Serpil-Harun21 Pelinssoglu gün içinde değil ama özelikle yatarken geliyor benim lavota giriyorum odama gidiyorum beş daka sonra dayanamayıp bidaha giriyorum gecede iki kere falan uyanıyorum tuvalete
Zlyhky Serpil-Harun21 ayy aynı durum cnmbende de var piskolojik sanıyordum kendim de demek herkes de var
Zeyyyn Pelinssoglu 🤣 doğumdan sonra 1 hafta gebeyken hiçmiş dedim tuvalete gidemeden kaçırdım hep ilaçların etkisi ve kaslarn gevşemesi yüzünden korktum öyle olucam diye 🤣 40m çıkmasına az kaldı anca normal gidıyruum bitmiyor tuvaletten bıktım
Kizannesi92 Pelinssoglu 37. Hafta başından. Beri bende tuvaletle butunlestim iki saat dışarı çıktım dört kere tuvalet aradım hatta uzağa dahi gidemedim korkudan tuvalet bulamam diye 😂
DemetF Pelinssoglu ben 33 deyim bu zamana kadar idrara her cikisimda buyuk wc ye de cikiyorum.buyuk tuvalete de cikmaktan biktm
Meral96 Pelinssoglu bi kere ben gezmeye gittigimiz zaman o kadar gittimki her gordugum tuvalete artik utanmistim esime soylemeye. 😃😂 sıkıyordum kendimi. En son dedim dayanamicam bi daha bana tuvalet bul 😂 benzincinin lavabosuna gitmisdik😃