DILOS06 MinikGrilBaby direk dogummu yaptnz yoksa belli bi süre yattnz refakatci olarak esinizi mi aldılar ?
MinikGrilBaby DILOS06 ben yaklaşık 3 hafta yattım kuzum. O sürede tekli oda da kaldığım sürede eşim yanımdaydı. Travayda da aynı şekilde ama son günlerde almıyorlardı hala öyle mi bilmiyorum
MinikGrilBaby DILOS06 ilgi bakımından hastane cok cok iyi. Özelden bir farkı yok diyebilirim. Benim zamanımda yaklaşık bir 30 doktora denk geldim sadece doğum yaptıran ve 4 tane doktorun ilgisiydi. İnşallah size denk gelmez Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben 36. Haftamda gittim benimde doğumumu beklettiler
DILOS06 Merveacisu06 kuzum ben dogum yapmadm 3 4 cm acılmam vardı 33+5 im suan erken dogum riskinden alındım dogum baslamıstı 4 gün önce durdular suan dogum yapana kadar yatacaksın diyorlar ve yanıma refakatci almadılar tekim yani esim gelip görüyo günde bir sefer 10 15 dk o kdr maalesef
1buseee Ben şehir Hastanesi’nde Necati bey’e gidiyorum. Çok bilgili bir doktor ama randevusuzda gelenleri kabul ettiği için hastası çok oluyor ve ilgilenemiyor.
Esraz nazsimaova tanıdık vasıtası ile başhekimlikte muayene oluyorum yani ordaki doktorların yakınlarının özel olarak muayene olduğu yerde muayene oluyorum
DILOS06 MinikGrilBaby ben iki kisilik odadayım hic refakatci almadılar bayan bilr maalesef yanlızım 5. Günümdü bugün 😔
DILOS06 MinikGrilBaby insallah kuzum hepimiz saglıkla alalım bebislerimizi kucagımıza allahın izniyle 🙏🙏
Merveacisu06 tgc-clk nasıl alıyorsunuz benim bu ayın sonunda kontrole gitmem lazım ama doktorlar hep 36 hafta üzerine bakıyor
MinikGrilBaby DILOS06 bayan alıyorlardı demekki değiştirmişler herşeyi, 🤦♀️buna çok üzüldüm. Başta benimde öyle tekti kimse gelmiyordu yalvar yakar anca oldu. Ama benim gerçekten kimsem yoktu psikolojim de iyi değildi öulelikle aldılar eşimi yanıma.
DILOS06 MinikGrilBaby anladm canım benim maalesef kimseyi kabul etmiyolar ben de cok yanlz hissediyorum