Pellloo Kızlar merhaba, ananasın doğumu başlattığına dair bir yazı okumuştum, tecrübe eden var mı ? Şimdiden teşekkür ederim
mucizegebelik6 Pellloo doğumu başlatır mi bilmem ama genelde maydanoz ananas hurma ilk zamanlar yenmemesi gereken gıdalar der doktorlar. Demek ki doğumla alakası var diye düşünüyorum. Doğum zamanın geldiyse bi büyük leğen varsa sıcak su koyup otur. Bi Hemsire arkadasim açılma olmasına destek olduğunu söylemişti
Mlkmrz Eğer doğumu uzun kolay olmadığını istiyorsaniz bol bol yürüyüş ve hurmaa yiyin 38 haftada başlayın ama🤲🏻🤲🏻 sağlıkla gelsin minik
Mehtapca06 Valla dogumunuzun basliyacagi yoksa hiç birşey baslatmiyor ben hurma ananas ahududu çay vs akliniza gelecek herşeyi denemiştim saatlerce pilates yürüyüş suquat yaptım yok 41+3 de doğurdum 😂
Mehtapca06 Ya benim sancım vardı ama ben hissetmiyordum nst 180/240 arası bende tık yoktu işte takip ettiler baktıklar hissetmiyorum suyumu patlattilar benim sadece 3 santim açılmam vardı birde nişan gelmişti ondan yatış yaptılar