Tugce-ylds Kızlar 39+4 de spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım bin şükür 😍😍 sorularınızı yanıtlayabilirim 😍😍
Elo89 Tugce-ylds sağlıkla büyüt inşallah♥️🤲🏻 Hemen yürüyebildin mi ağrıların çok var mı bir de sütün hemen geldi mi 🙄 bende zorunlu sezeryan olucam haftaya bebeğim dönmediği için..
cagla_011 Tugce-ylds merhaba perşembe günü bende spinal anestezi ile doğum yapacağım. Etrafımda yok hissediyorsun yok sarsılıyorsun diyen çok fazla sizin ki nasıl geçti bir şey hissettiniz mi
GNur0506 Tugce-ylds kendi isteğinizle mi sezeryan oldu. Ben kendi isteğim ile düşünüyorum şuan 35 haftadayım doğum tarihini ne zaman verirler merak ediyorum
Sedefavc Hayırlı uğurlu olsun canım bişey sormak istiyorum çok duydum bunu boyun ağrısı olan çok varmış boyun ağrısı yaşadin mi
Zeynep_49 Sedefavc anezteziden oluyor bol bol su ve kahve tüketin ilk günlerde onu öyle atabilirsiniz bende çektim sıcak su torbası koyuyordum boynumun altına o iyi geliyordu aklinda bulunsun inşallah öyle bi ağrı yaşamazsin ama fikir olsun yinede
Tugce-ylds Elo89 canım yürüyebiliyorum ama ayağa kalmam zor oldu ister istemez dikişler yüzünden ama çok şükür yavaş yavaş yürüyorum sütün için de sıcak su tut yinede göğüslerine yada sil hastanede de sütün gelmesine yardımcı oluyor
Sedefavc Zeynep_49 ben 3yil önce doğum yaptim hiç boyun ağrısı yaşamadım şu son zamandir çevremde kaç gibi sezeryan olduysa aynı sikayetj söylüyor
Tugce-ylds cagla_011 canım şöyle tabi sıcak soğuk hissediyorsun çekiştirme de hissediyorsun ama acı yok zaten o yüzden sorun olmuyor hiç için rahat olsun 😊😊 zaten çok kısa sürüyor gerçekten 15 dakika da bebeğimi çıkardılar 😊
Tugce-ylds GNur0506 39+5 kem oldum sezeryan canım bebeğim dönmüştü ama kanalda değildi hiç açılmam yoktu o yüzden suni sancı istemedim sezeryan istemiştim 😊