_ipekkkkk Kızlar gördüğüm hep göbek delikleri dışa çıkık olur neden böyle 😔 27+2 olucaz bu gece ve karnımın içleri acıyor
Clementinee _ipekkkkk dışa çıkık göbek deliği bir çoğu fıtık oluyor diye biliyorum canım herkesin farklı olabilir ki bence seninki daha iyi😅 24. Haftamdayım henüz bende bi değişiklil yok
bebegimizibekliyoruz1 _ipekkkkk göbek deliğinin dışarı çıkması fıtık oluyor doğumdan sonra geçiyor tabi ki ama fıtık diye adlandırılıyor bende 32+3 üm dışarı çıkmadı göbek deliğim sadece küçüldü 😂
_ipekkkkk Clementinee Yaaa fıtıktan demek nebilim bende normal olan o sanıyordum 😀 belkide bebiş yukarı çıktıkça da çıkıyor olabilir göbek Benim hala aşağıda hissediyorum 🤷♀️
_ipekkkkk bebegimizibekliyoruz1 Eee normal ozaman nebilim hep dışarıda falan gördüklerim tişörtten belli oluyor merak ettim 😀 niye öyle diye problem mi var acaba dedim🙃
_ipekkkkk sessiz_oyuncu Çatı neresi oluyor ki😀 bacak arası mı Benim arada çok oturursam kuyruk sokumu acıyor 😐
sessiz_oyuncu _ipekkkkk evet bacak arası. Oturuyorum oturduğum yerden kalkarken ağırıyor. Zor valla Allah yardımcımız olsn 😊
_ipekkkkk sessiz_oyuncu Amin amin 🤲 Kramp o canım ben günde 2 defa maden suyu içiyorum ve magnezyum içiyorum doktor verdi
_ipekkkkk sessiz_oyuncu Aynen sızlıyor gibi oluyor du kullandıkça olmadı şükür ama maden suyu da içiyorum ondada magnezyum var 😊 genelde Beypazarı alıyorum
_ipekkkkk sessiz_oyuncu İnşaâllah canım başka şikayetlerin var mı Midenin üstü acıyor mu seninde ben yan yatınca mide tarafıma doğru bişey sertleşiyor mide üstü göğüs Arası aciyor ama hareketleri kasıkta hissediyorum 🤷♀️
sessiz_oyuncu _ipekkkkk benim midem de bebişimin bi yerleri var ama çözemedim 😀 çubuk yutmuş gibi oturmam gerek yoksa batıyo 😁
_ipekkkkk sessiz_oyuncu Ayy deme öyle 😂 Ayyy kız valla geçen az göbek deliğimin üstünde hissettim çok tuhaf içim gıdıklandı 😁😁 Zor aliscam yukarı çıkınca herhalde
_ipekkkkk sessiz_oyuncu 😂😂 Hepsi bir olmuyo herhalde Maşallah ben ilk gebelik sandım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin İnşaÂllah 🤲🌸