Clementinee Bu zamana kadar çok bir şikayetim olmadı ama Bugün birden burun kanaması, mide bulantısı ve bir kaç gündür ishal şikayetim var. Sizlerde durum nasıl ?
Busra2013 Clementinee bende 23 haftaya gırcm yarın yataktan kalkınca vajına agrısı popomun ıcı bıle agrıo ayaga kalkınca yuruyemıom adet sancıları gıbı korkuom
Cansel22 Clementinee 23+3um.ve isal var bendede acaip derecedede gaz var anlamadım bende üşüttüm falan zannettim
[silindi] Clementinee evde alet yoksa yarın sağlık ocağına git bi ölçtür Allah korusun preeklampsi olmasın
zhr5861 Clementinee hayır tam tersi. Ben henüz hareketlerini de hissedemediğim için endişeliyim hep ama kabızlığa veriyorum zırt bırt doktora gitmek istemiyorum 😮💨
Busra2013 Clementinee yok kullanmıyorum ama bu sefer gıttıgımde alırım doktor onerdı ben ıstemedım ama mecbur kullancm cunkı bırden yataktan kalkınca ayakta sabıt kalıyorum adım atamıyorum atınca kalcadan kırt kırt ses gelıo
Clementinee Cansel22 evet evet bende birden karın ağrısı geliyor inanılmaz bir gaz sancısı ve ishal 🤷🏻♀️ Salgın falanmı var acaba ya
Clementinee Busra2013 soda iç muz falan ye canım birde çiğ kabak çekirdeği tüket magnezyumu ihmal etme çok rahatlatıyor
Clementinee ozgese-s canım bende o durumu önceden yaşadım idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktoruna söyle ihmal etme
Acemi_anne61 Clementinee Ay bende öyleyim antibiyotik başlamıştım onun yan etkisi mi diye düşünüyorum ama ani karın ağrısı ve ishal bendede var. Yaaa biri bitiyor biri başlıyor🤦🏻♀️
Clementinee Acemi_anne61 Bende anlamadım ishal yapcak birşeyde yemedim içmedim aslında salgın olabilir o zaman bilemiyorum ki 🙁🙁 Üşütmüş olabilirim diye düşündüm bende ama kaç gün oldu artk geçmedi