Ozy Merhaba kizlar Bu soru fazla sorulmamis ama Hamile oldugumdan beri sari bazen koyu sari akintim oluyor sizce bu Normalmi ? Doktora gitmem gerekiyomu yoksa her Hamilelikde olan birseymi .Cevablarsaniz cok sevinirim
yesillimonn Ozy bende de oluyo normal diye biliyorum ama yine de yanlis bilgi vermek istemem cevaplayan arkadaslar olur 😊
Muhammedamine Ozy kahverengi ve yeşil olmayan kokmayan her akıntı normaldir bendede sarı sümüğümsü bir akıntı var gebeliğimn ilk haftalarından beri normal yani
Muhammedamine Ozy idrar testi yaptırmanızı tavsiye ederim . Sağ salim alırsnz inşallah yavrunuzu kucagınıza
gonulcelen Ozy idrar testi ve kültürü yaptırın sağlık ocağından. Eger kokulu ve sarı ise sıkıntı hatta agrı da eşlik edebilir. Su içmeniz nasıl peki
gonulcelen Ozy 1 litre çok az ben 2 litre içsem renk koyulaşıyor 2,5 -3 mutlaka içiyorum. Ceviz leblebi ye çok su içiriyor 🤗
Buskat Beyaz, sarı ve kokusuz akıntı normal demişti doktorum. Yeşil ve kahverengi kokulu olursa enfeksiyon olabilirmiş
Busraszgn Kokusu aşırı rahatsiz edici kanlı olmadiktan sonra hamilelikte bütün akıntılar normal bazen bembeyaz süt gibi bazen açık sarı bazen koyu sarı sürekli değişiyor hatta çoğu hamile günlük pedlerden bile kullanıyor sürekli baya islatiyor çünkü yada çamaşır değiştir sık sık
Nily Ozy bendede sarimsi bazen enfeksiyon olunca yesile donuk oluyor baslarda yoktu 23.haftada falan basladi suan surekli var cok sinir oluyorum:( kucuk gunluk pedlerden koyuyorum mecbur calistigim icin. 29. Haftadayim suanda