gbyalcin Duy_gu kişiden kişiye değişiyo sanırım, bana etki etmedi ama sadece bu ilaçla gün geçiren çok anne adayı var 😊
Nazli_ayar Duy_gu Evet hemen gösteriyor ama bir hafta kullandıktan sonra dozu artırdgim halde bende bir etkisi olmadı.Yine mide bulantısı yaşadım. Bana sakız çiğnemek iyi gelmişti sizde deneyin
zeymoms Duy_gu 3 4 saat sonra etki etmeye başlıyor ve ben kullanmaya başlayalı 1 ay oldu etkisi daha iyi şuan bitkisel bir ilaç olduğu için biraz yavaş malesef
Juulide Duy_gu canım normalde geceden içmen lazım yani bnim doktorum öyle söyledi ilk 4 ay öldüm mide bulantısından doktorumda yatmadan 2 tane al dedi gün içinde etkisi harika oldıu ama sen yinede doktoruna sor
Duy_gu gbyalcin bende durmuştu bulantım 14 haftalık gebeyim dün hiç uyuyamadım bulantıdan Dr gittim yazdı
mommyciks İlk haftalarda evet baya etkiliydi ama sanki bünye ilaca alıştıktan sonra bende etkisini kaybetti gibi geldi 17 haftaligim nerdeyse hala devam bulantılar
eecemce Yatmadan 2 tane alıyorum büyük ölçüde kesti bulantılarımı arada yine bulantılı günler oluyor ama genelde iyi geldi doktorum düzenli kullanman gerek etkisini görmek için dedi
H1994 Duy_gu hamileliğimin başından beri kullanıyorum bebeğe bi Zararı olmuyor şuan 32 haftalığım hala kullanıyorum normalde ilk zamanlar iki Tane üst üste alıyordum şimdi bire indirdim
EniseeM Ben gece uyumadan 1 tane sabah aç karnına 1 tane alıyorum, bulantılarım bitti denecek kadar azaldı, 37.haftaya yeni girdik.
Dilara0606 Duy_gu evet gosyeriyo 12 haftaya girdik hayla kullaniyorum gece icip yatiyorum gun icerisinde almiyorum
Kubra-5 Ben de gece yatmadan 2 tane içtim sabaha güzel uyandım hiç bulantım olmadı bu şekilde 1 hafta kullandım. Sonra doktorum aylarca içildiğinde bağımlılık yaptığını ve bıraktığımda daha fazla bulantım olabileceğini söyledi. Ben de korkudan bıraktım.şimdi eskiye nazaran azaldı bulantım belki de zamanla azaldığından azalmış olabilir diye düşünüyorum.
tubix Duy_gu bende hemen etki etmemişti. 4 tane alabilrsin demişti dr’um arada metpamid de içmek zorunda kaldım bulantılarım kötüydü ama gece 2 tablet içip yatarsan ertesi sabah oldukça iyi uyanıyorsun. Bulantılarım azaldı bı gece içmiyim dersen sabaha çok kötü olabilirr😃 yavaş yavaş azaltarak kes