Glsm48 Acıyacak diye yapmaya korkuyorum , normal doğum yaptım , çok acıyor mu nasıl oldu sizde mikrop kapıcam acıyacak diye çok korkuyorum dokunamıyorum o kısma 🙄☹️
Merveelisa Glsm48 bende dört beş gün korkudan ekmek bile yiyemedim yaparım diye acır diye hep sıvı tükettim bide surkeli hoşaf kayısı üzüm flan yaparsam acimasin diye sonra yapınca sorun olmamıştı 🤣
tgbsn_00 Glsm48 ılınmaya bile korkuyordum idrarımı yaparken bile yanıyordu 2 gün sıvı tükettim hiç iştahım yoktu zaten sonra sorun olmadı hiç korkma ☺️
aysnrsvs Glsm48 ahhh doğum değil ama kabızlık mahvetmisti beni sezeryan doğum sonrası lavmanla duzelmistim öyle böyle bı kabızlık değildi hastanelik olmuştum 😬
Rabia2934 Glsm48 ben doğurduğum ikinci günü yaptım bi sorun olmuyo orayla ilgili korkmayın bence tutmayın ki kabız olursanız daha zor olur bende korkuyodum ama rahat bi şekilde yaptım çok eğilmeyin klozete oturun
teletabi Glsm48 hiç korkma canım eğer yapmazsan kabız olma ihtimalin var ve buda sıkıntı yaratır. Acı vs olmuyor. Kendini zorlama ama eğer dikişin varsa ve mikrop kapmamak için batikon ile temizle pansuman yap wc sonrası
Elfelf475 Glsm48 aynı şeyi ben de yaşadım dikişlerim acıyacak sandım ama acımamıştı benim üç dört gün boşuna tutmuşum 🤦🏻♀️