Prensesannesi27 Muberenay_25 güzel… hele ipek filiz yazıcı yı gördüm az önce 😍 daha bi güzel geldi maşallah cok güzel bi kiz
Burcuakyoll Muberenay_25 benimde çok hoşuma gitmeye başladı ben duru koyacağım ama İpek de çok güzel ve gerçekten ipekler çok güzel oluyor ☺️
ipos94 Muberenay_25 benim adım İpek bence naif bir isim😊 ismimi söyledikten sonra hiç şaşmaz ne hoş zaten İpek gibisin cümlesi gelir ❤️ Ve bir süre sonra samimi olduğunda artık adın ipoş oluyor😊
kizanasiii_ Muberenay_25 çok güzel bir isim bence. Aşırı naif geliyor bana. Bende kızıma koymak istedim ama eşim istemedi 🥲
Feyzabeyoglu Muberenay_25 ben İpek koyucam kızımın isminiii Çok kararsızdik eşimle Ben İpek istiyorum dedim tamam bu sefer sen koy bebeğin ismini İkincisinde ben koycam ismini dediii tamam dedimm😂😂 Bence çok güzel bi isim
lunam Muberenay_25 Ben çok seviyorum, biz iki isim koyacağız inşallah biri de İpek. Çok kullanan var ama ben yine de seviyorum 😊
minicikeller Bizim kızımızın ismi de Zeynep İpek olacak inşallah son 12 günümüz kaldı çok güzel ve naif bi isim ♥️
Muberenay_25 minicikeller inşallah canım benim rabbim hepimizin kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️❤️