Aaayseeee vala benimki biraz değişik oldu ama 😂 ben doğumun yakın oldugunu hissediyordum karnım fln zaten çok erken aşağıya dustu herkes öyle söylüyordu kendinizi çok iyi takip etmelisniz son zamnlarda ne gıbı şikayetlerin arttı nelerde azalma oldu gıbı ben diyordum sankı açılmam oluyor ve ben bunu hissediyor gıbıydım diyordum bakın içimde bişy yırtılıyor gıbı oluyor fln bana inanan olmadı pek 36+5 de normal muayenem vardı ve çatıya bakılcaktı bakıldı ve 3 cm açıklık( inşallah sizde de oyle olur) ama bende 0 sancı tık yok doktorda şaşırıyor 4 gun sonra dedi doğurmazsan gel doğurmadık 😂 gittim37+1 de 4 cm yatış yaptı drek ama yıne sancı yok hastaneye bile araç surerek gittim mecbur sunı sancı taktılar 6 saat sürdü doğumum ve inan son 1 saat hariç onunda yarım saatı çatalda geçti zaten hiç zor olmadı ilk böyle adet sancısı gıbı ufaktan ufaktan yokluyor sonra biraz daha arttı ama aralıklarla geliyor 5 dk da bşr fln git gide şiddet arttı aralıklar kısaldı ve kasıklardan çok benim bel ağrım oldu eğer sunı sancı fln takarlarsa aklında bulundun bol yuruyuş bol bol sancı geldıkçe nefes alp verme çok iyi geliyor hiç oturmadım ben sormak şstedğin bsy olursa cevaplarım😊