gvncelf Sevgili anneler, göğüs ucu kremi olarak hangi markayı tavsiye edersiniz veya doktorlarınızın size tavsiye ettiği kremler hangileri? Doğumdan önce mi kullanmaya başlamalıyız veya nasıl kullanmalıyız? Tavsiye ve cevaplarınızı bekliyorum 🥰
Elika0 gvncelf ben doğumdan bir hafta önce başlamayı düşünüyorum hatta gümüş kapak aldım ona da günde 1 saat kullanmaya başlayacağım. Öncesinde bence başlamak lazım canlı yayında ebe de öyle söylemişti
kbrklc34- gvncelf valla lansinoh aldım hiç işe yaramadı bende. Nipplecare diye bi krem aldı o çok iyi geldi. Hastanede doktor da o krem işe yaramaz dedi nipplecare yi önerdi
pinartonguc Ben dogumuma 1 ay kala lansinoh basladim trendyoldan aldim. Yorumlari okuyupta aldim. Faydasi olur insallah. 1 arkadasima da doktoru onermis. Suan trendyolda indirimde 15 tl ben almistim 1 hafta once 93 tl ye 😔😪 nerden bileyim girecek indirime. memnunum simdilik sabah aksam kullaniyorum.
gvncelf kbrklc34- herkesin cilt tipi farklı olduğu için evet haklısınız iyi gelmemiş olabilir. Ben de doktoruma soracağım ama öncesinde buradan bilgi almak istedim.
pinartonguc Carpe evet canim biri burda paylasmis istersen arattirip bulabilirsin lansinoh diye. bende burda ogrendim 15 tl ye dustugunu
kalpatisi_ pinartonguc 15 tl ye bende aldım ama satıcının dediğine göre teknik sıkıntıdan dolayı 15 tl yazılmış ben 4 tane aldım ama bakalım yollicaklar mı iptal edilmemiş şuanda 🤷🏼♀️
kalpatisi_ pinartonguc şimdi trendyoldan bildirim geldi 3 ürünü iptal etmişler. 1 ürünü iptal etmemişler sanırım mağduriyetten dolayı o 1 ürünü yollicaklar. Aynı şey sudocrem içinde geçerli 125 gr 2 pişik kremi 15 tl ydi onuda öyle yapmışlar muhtemelen 1 adet lansinoh 2 adet sudocrem yollicaklar 🤷🏼♀️
Berrinkarabudak Ben lansinoh un kremini aldım 35+5 haftaligiz yaklaşık 2 hafta önce kremi kullanmaya başladım. Doğumdan 1 ay önce başlanması öneriliyor. Bide gogus kalkani aldım ama onu henüz kullanmaya başlamadım. Şuan catlagimda yok. Kullandgim kremden memnunum tavsiye ederim
gvncelf Berrinkarabudak ben de 38+5 haftalık hamileyim. Artık bir göğüs ucu kremi edinmem gerektiğini düşünüyorum 😬😅 Göğüs kalkanı ne işe yarıyor peki?
Elika0 gvncelf Gümüşün tamamen antibakteriyel, yara iyileştirici doğal yapısı sayesinde göğüs ıcu yaralarına iyi geliyor