Sevdenurr96 Kızlar 4+3 hamileyim iki gündür kahverengi akıntı geliyor sizlerde de oldu mu endişelendiriyor bu durum beni .Dr. olabilir dinlen dedi
Arzu_yusifova Sevdenurr96 bende 6 haftalikta leke geldi. Biogest sam verdi vaginal yoldan kullandim. Hep dinlendim. 3-4 gun sonra leke falan gelmedi.
leylo29 Sevdenurr96 Cnm bn senin gibi ayni haftalarda agrili sancili lekenme yasadim dusuk dedi medikal ozel hastane bna 10 tane igne verdi sonra bol bol dinlendim ayakta kalma fazla yat yatabilirsen doktora gozuk bence allah korusun dikkat et kendine bebise saglikli al kucagina yavrunu ins🤲
Sevdenurr96 Arzu_yusifova Bnde progesteron fitil kullanıyorum sürekli dinleniyorum inşallah geçer benimde
Arzu_yusifova Sevdenurr96 gecicek insAllah . Ben de cok sorun etmishdim cok tedirgin olmustum. Ama korkacak bi sey yokmus zaten. 1 haftaya kadar cabucak iyileshdim. Artik 12 haftayiz💗😇
Sevdenurr96 Arzu_yusifova Ohh maşallah bende o günleri görürüm inşallah tüp Bebek bide benimki çok endişelendiriyor beni 🥺
MaBelle Sevdenurr96 yerleşme esnasında içeride oluşan minik kanamayı atıyor olabilirsiniz. Rengi iyi takip edin, kırmızıya dönerse hemen doktorunuZa haber verin 🙏🏻
MaBelle Sevdenurr96 çok sık görülüyor bu durum ama endişenizde haklısınız, ben geçen gün koyu sarı-turuncu akıntıyla soluğu doktorda aldım 🙈 ilki kayıpla sonuçlanınca çok tedirgin oluyorum artık.
Hafize27 Doktor bana gebelikte hiçbir kanama türü normal sayılamaz progestan şart demişti yine de önlem amaçlı ilaç kullanın ihmale gelmez içiniz rahat olsun en azından
Esragkce Sevdenurr96 benim ilk hamileliğimdede olmustu hatta leke gelmesiyle öğrendim 2 3 hafta devam etti kırmızı kan olmadığı sürece sıkıntı olmuyo diyo doktorlar