dilara_cinar99 Arkadaşlar yarın tetonoz ignem var tecrübeleriniz neler kol ağrısı hemen oluyor mu yoksa sonradan mı ağrı oluyor ağrı kaç gün sürüyor ağrıyı geçirmek için ne yaptınız 😊
Nzr06 dilara_cinar99 ilk aşımı 1 buçuk ay önce oldum ben 1 hafta kolumun ağrısını çektm cuma günüde ikinci dozumu oldum 1 gün oldu onun ağrısı valla
Zeynpnurr dilara_cinar99 aşıdan sonra kolunu yorma hiç yani evi falan süpürme. Kolunu zorlarsan ağrısı çok oluyo ben ilk aşıda fazla dikkat etmedim 5 gün falan ağrı yaptı ama ikinci dozda akıllandım hic zorlamadim kendimi 1buçuk gün ağrıdı sonra gecti
hulyakeser dilara_cinar99 dilara_cinar99 ben Sabah olmuştum ağrısı akşam başladı sadece 2 gün kolumu kaldirinca yada üzerine yatınca ağrıdı okadar
Feyza-nur dilara_cinar99 ilk aşımda 3 gün kokumu kaldırtmamıştım ama ağrı değildi acıda yoktu sadece kolum ağırlasmıstı sanki ama 2 aşımda hiç bişey olmadı sanki aşı olmamış gibiydi eğer ağrın olursa buz kompleksi yap demişti sağlık ocağındaki ebe aklında bulunsun
Nzr06 dilara_cinar99 akşama doğru başladıydı kolunun üstüne yatman imkansız derecede bir ağrı 2. Dozdan sonra hafifliyor
Zeynpnurr dilara_cinar99 5 6 saat sonra hafiften belli etmişti ağrı kendini sonra biraz siddetleniyo ama dedigim gibi kolunu yormazsan cabuk geciyo canım
Deletedmom_33 dilara_cinar99 Akşamına başladı benim ağrım. Vurulan bölgede oldu. 4 gün filan sürdü. Sade siserse soğuk press yap ve ağrı çok olursa parol alabilirsin dediler bana
HaticeeC dilara_cinar99 Kişiden kişiye değişiyor burda yorumları okuyup aşıdan korka korka gitmiştim geçen ay ilk dozumu oldum çok hafif bi ağrım oldu kolumu kaldırırken kasıldı sadece o kadar bu ayda 2.dozumuz var inşallah ilk doz gibi az ağrıyla atlatırım :)
betuss5 HaticeeC ayy aynen bendede aynisi oldu herkes agriyor yazinca korkmustum acimadi yani insallah 2.doz acimaz kacinci haftada 2.dozu olcaksiniz
betuss5 dilara_cinar99 bende cok korkarak gittim canim ama hic agri olmadi cok cok az uzerine yatinca sizladi o kadar .Hatta abartilan asi bu muymus dedim.Normalde igneden korkarim ve canim cok tatlidir dusun yani .Yarin 2.dozu olcam insallah oda agrimaz
Narmina95 Bnde 1.doz oldm hemen ağrımıyor bende akşam ağrımya başladı. ama öyle dayanlmcak acı değl yani
dilara_cinar99 betuss5 evet oldum canım ama abartılacak bir ağrı değil ilk yaptırdığımı gün hiç hissetmedim bişey zaten 2. Günü biraz ağrıdı kolumu yukarı kaldırınca filen şimdi de hafif hafif ağrıyor 3. Günüm ben kolumun üstüne filen yatabildim çok sıkıntı çekmedim 😊