Tostosunannesiii Ceyda12 ayyy benım daha o kadar degıl ama sızınkının artık yerı kalmadıgından nereyı nereye dayasam kar kardır diyr dusunuyor sanırım 😬😄😬
Tostosunannesiii Yavuzz aynen valla nete bakmadım daha fazla yazdım bıraya sak dıye 😬 bencede bazen korkuyorum ya kafasıysa dıye belkıde poposu ayırt etmek cok zor ama cok guzel bı duygu ❤️🐟🐠🐟🐠❤️ Mucıze resmen ask yasıyosun 😄
o1anneadayi Tostosunannesiii iki gün önce benim de oldu 24 haftaligiz korktum dün hastaneye gittim çok şükür kötü bisey yok muhtemelen bir yerini dayamistir artık kasılmaların olacak dedi 🥰🤗
Tostosunannesiii o1anneadayi kasılma ne tam bılmıyorum ama agrısı sızısı falan yok normal dayıyor bı yerlerını sonra duzelıyor hemen
o1anneadayi Tostosunannesiii valla bende bilmiyorum 😂 göbek deligimin yan tarafında dayanmisti ağrı ve batma oldu uzun süre hala arada oraya dayanıyor ağrıyor
gmzlpsln Tostosunannesiii kasiliyodur bazen anlasilmio.kasilmemi bebek hareketlerimi diye.karnin tek tarafi yavas yavas gerilerek yukari cikiyosa kasiliyodur.sıklasmazsa sorun yok ama sıklasirsa bu magnezyum kullanmayi sor doktoruna
momsturk Tostosunannesiii ayaklarını ve sırtını hissediyorum ultrasondaki duruşundan tahmin ediyorum bununda. dediğiniz gibi bi sert oluyor sevince yumuşuyor bayılıyorum ❣️
Tostosunannesiii momsturk aynen valla bende pamukkkk giiibi oluverıyorum erıyorum 😬😄 anlık dayıyor bazen ben yapmadan kendını hoppp duzelıyor.