BirMuallime Fnen öncelikle bir paket alıp denemenizi tavsiye ederim her bez her bebeğin cildine uymuyor maalesef. Ben sleepy kullanıyorum kilot bezleri sıktı sızdırdı ama cırtlı bezlerinden hiç sorun yaşamadım
Fnen BirMuallime kilosunu kestiremediğimden külot bez almayı düşünmüyorum şimdiden ama stok yapmamaya karar verdim zaten :(
nidarcn Ben kızımda Molfix kullandım pişik felan yapmadı daha yeni sleppy bio naturali denemek istedim ondanda gayet memnunum düşünebilirsin iki markayıda
Fnen Firdevss167 primanın ilk ayları uygun ama bez numarası büyüdükçe çok artıyor fiyatları piyasa zaten malum , bu arada sizi bir posta görmüştüm kürtaj olabilirdiniz iğneden dolayı düşük oldu mu?
Elfs https://www.deneyimliyorum.com/sleepy-bio-natural-bebek-bezi/ Burda bir karşılaştırma yapılmış okuyabilirsiniz
Sehnur Fnen sleepy benim kızıma pişik yaptı molfix aldık o düzeltti ama onun da satılı her yerde yokmuş o yüzden Primaya geçtik
Alp52 @Fnen tabi canım ben bepanthol iyi diye ondan aldım fayda etmedi mustela aldım oda etmedi teyzem çocuk bakıcılığı yapiyo onun baktığı cocugada sudocrem kullaniyolarmiş onun önerisiyle aldım akşam sürdüm sabaha hiç bisey i kalmamıştı
Firdevss167 Fnen Kan verdim sonucu bekliyorum canım 🙏🏻 Aaa bez numarası büyüdükçe fiyatta mı artıyor İnan dikkat etmedim hiç canım
Poyrazin_annesi Molfix eskıden cok guzeldı sımdı bozmuşlar bezı pişik yapıyo artk hatta elınızde varsa kontrol edın beline gelen kısmı elınıze sürtün bişeyler batıyo
Poyrazin_annesi Ben sleepy aldım içerigı cok temız eger pişik yaparsa ılk once kullandgım kremı degıstrcem eger duzelmezse bezı degıstırcem önlem marka alıcam
Fnen Firdevss167 hayırlısı olur inşallah 🙏🏻 daha bebeğinde çok küçük sezeryandan dolayo da risk olabilir 🥺 bu iğnelere de güveniyordum oysaki Doğumdan sonra ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻♀️