aybukecigim Arkadaşlar sipariş verenlerin ürünleri gelişimi ben daha yeni cinsiyet öğrendim şimdi alışveriş yapıcamda merak ettim önerilere açığım
Black-34 aybukecigim Dün görmüştüm bir bayan sipariş vermiş gelmiş ürünleri iki haftaya kadar geliyormuş
Fnen aybukecigim geldi mi diye sordunuz herhalde, benim geldi hiç bir problemi yaşamadım vergi vs ödemedim 2 hafta sonra elimdeydi aras kargo dağıtıma çıkardı
Muruvet aybukecigim ilk defa alışveriş yaparsanız hem ücretsiz kargo hemde ekstra indirim var ben 148 liralık bir ürünü 37 liraya almıştım. Şuan çok indirim yok ürünler uygun olsada kargo bedeli 90 küsür lira (sanırım 350 liralık alışverişte ücretsize geçiyor )
[silindi] Ben aldım evet dün geldi. Çok çok aşırı kaliteli diyemem ama fiyatını karşılayan ürünler . Kargo ve vergide ödemedim bir kuruş bile
Aysoshh aybukecigim bende yapamadım ya 3 ürün bende ekledim 216 tutuyor olmuyo nasıl indirimli alıyolar anlamadım yapamadım ben
Zeynepp97 Aysoshh 20 veya 26 sında büyük indirim olacak deniyor onu bekleyin bende 5 parça ürüne 65 TL verdim baya güzeldi ben beğendim tekrar sipariş vericem indirim olduğun da
aybukecigim Sunavarol evet alışveriş sitesi uygulama ama hala o büyük indirim yok ben yapamadım alışveriş henüz