Lokumunannesii Arkadaslar 33+1 günlüğüz ama iki hafta öndeyiz en baştan beri Cuma günü kontrol var sizce Doğum tarihi alabilirmiyiz yada Ne zaman verirler meraktan ölüyorum heyecanlıyım
yesimmasf Lokumunannesii doktorunla konus istediğin bir tarih varsa 38 haftadan sonrasi icin bence verir ben en basindan beri 11 kasim istiyordum 38+1 oluyor ozmn olur dedi verir yani bence
Eymen_Enis_Ser Lokumunannesii canım ikinciye hamileyim kısmetse aralığın ilk haftası doğumum var 38 de şu an 34+4 üm bu ayın 26 sında son kontrol ondan sonra da gün verecek doktorum
Lokumunannesii yesimmasf normalde 38 de iken alıyorlar sanırım degil mi hayır öyle bir tarih yok kafam da saglıkla gelsin günümüz belli olsun başka bişey istemiyorum açıkcası
yesimmasf Lokumunannesii 38 sonrasi bi tarih ayarlayabilirsiniz ozmn doktorunuzla sağlıkla kucağıniza alın 😍
Lokumunannesii yesimmasf Teşekkür ederiz amin inşallah bekleyen herkes saglıcakla kavuşsun yavrusuna💗🙏🏻
Lokumunannesii Eymen_Enis_Ser önden gidiyoruz canım suan usg de 35 haftalık görünüyorum sürekli 2 hafta ilerilik mevcut acaba bu durumda etkılenır mı sezeryan da.? Doktor aralıgın ilk haftası sıra veririm demişti
Lokumunannesii yagmur_vera sanırım o haftalarda alınıyor bi postta görmüştüm 37 haftalıkken alınabiliyormuş o kadar da erken almazlar