Eymeninannes Lina03 a kalmış Allah sağlık sıhhat ile kurtarsın sende durumlar nasıl belirtiler falan benim de 39+ 2 oldu her tarafım çok ağrıyor kendimi yorgun hissediyorum
Funda1999 Sibel_l3 benimkide belli değil ayın 19nda gitcm ikili testin sonucu için devlete gidiyorum eğer söylemezse özele gitcm canım özel de söyler artık heralde☺
Eymeninannes Funda1999 Devlette de söylüyorlar senin gittiğin doktor ilgisiz olabilir doktorunuzu değiştirin
Cilek_16 2nd_mother ay hadi İnşallah takip halinde olalım hayırlısıyla birbirimizin güzel haberlerini alalım kuzum 🤗🤗
minikpandammmm yeliz0624 o meyvelere nerden bakılıyor ki yani çocuğun hangi meyve olduğu 😂 Benm ultrason fotosu vardı önünde bu hafta çektirdiğim yanında da büyük çekirdekli üzüm yiyordum . Üzüm yazdım . Kafadan yani öyle yazdım 😂😂
yeliz0624 minikpandammmm bu uygulamayı direk açınca orda bebek ve anne hakkında bişeyler yazıyor ya üstte yazıyo bebek şu meyve falan diye
ftmnr_drgt minikpandammmm kitabnii okuyorm en başından beri şuan 23+5im bir de esra çabuk kıtabnı okuykrum doktor yine onda da farklı söylüyor meyveleri 🙂