MerveeD Aysenselvi 4 gun var aramızda bizde 12+4 olduk ama mide bulantısı haksızlık sürekli yatma sag kasık ta agrı devam ediyor
Sibel_l3 MerveeD evet prilam kullanıyorum bulantı için ama sanki önceki gibi değil artık , yataktan kalkarken bazen sağ kasığım ağrıyor
MerveeD Aysenselvi Allah yardımcınız olsun ben 7 haftadan sonra cok kötuydüm başımı yastıktan kaldıramıyordum mide bulantısından işe nasıl giderdim o halde bılmıyorum gerci mecburi olunca zorda olsa bir sekilde gidiliyor
Sibel_l3 Aysenselvi vala benim kurtaricim oldu ama çok aciktiriyor yada hamilelikten mi saat başı acikiyorumben
Edaliko Aysenselvi düzenli içmeye çalışın bir süre sonra çok iyi geliyor . Ben hergun ikindi saatlerinde iciyorum ac karnına akşam yemeğinden 1 2 saat önce ölmüş oluyor yani
ayse-huseyin16 Fatma_6868 15+5 hanımlar cinsiyet öğrenen var mı bizde randevumuz 13 haftalıkken vardı gitmedik 🤭 kesin belli olsun diye 😌
Sebamli ayse-huseyin16 bende 11hafdada erkek gibi denildi simdi 15 haftayiz kesin bilinsin diye 16 da gidicez😂
Iknr-mls turefb bizde elma olduk 🥰 size bir şey sorabilirsiniz ( bu haftalarda baş ağrılarım var küçük bir araştırma yaptığımda bu haftalarda baş ağrısı olabilir ve normal kabul ediliyor ) sizde de varmi ? Rutin bir baş ağrısı 😔
turefb Iknr-mls geçen hafta çok oldu baş ağrım ama bu hafta daha çok kasıklarım, karnım, belim ağrıyor 🥲😪