Yusuf__eren Papatyamevsimi-89 benim dokturm bekliycm dedi 39 kadar beklyrz canım baklm yarın nediycek
Eymen_Enis_Ser Papatyamevsimi-89 daha almadık canım 34+4 üm şu an ikinci sezeryan olucak aralığın ilk haftası kısmetse
bebegimizibekliyoruz1 Papatyamevsimi-89 25 mart sat sayılır mı 😂 ay bırak Sezeryan ya da normal doğumu doğum konusunu bile konuşmadık doktorla bilmiyorum ne olucak belirsizlik korkutuyor beni
ege_ayaz_mom Papatyamevsimi-89 biz gün aldık canım 11 Aralık’ta olucak inşallah 3. Doğumum olucak 33+5 olduk senin kaçinci doğum ve kaç haftaliksin canım 🥰
Papatyamevsimi-89 Yusuf__eren sezeryan mi olacak,günü ne zaman verir sence eşim izin işini konusacak da askeriyede işler önden konuşuluyor plan yapılıyor o yüzden…Kac kiloda bebiş..Ben de hafta 34 de gidecem randevuya bugün 33+0
Nermin70 26 mart son adetim. Ayin 15 inde randevun var gun vercekmi.bende cok merk ediyorum sezeryan olcam
[silindi] Nermin70 benim sizinle aynı gün bebek şuan ters pozisyonda olduğu için sezaryen olur dedi ama gün belirlemedik 🤷🏻♀️
Yusuf__eren Papatyamevsimi-89 cnm bna vermediki doktrm gün yarın belli olck yarın hber ederim helekk sen daha çok erknsn vermz
Nermin70 [silindi] Benimki de ters duruyordu en son ama zaten sezeyan olcagim icin sorun etmedim. Acaba ne zmn verir gun cok merk ediyorum
Ozlem1297 Papatyamevsimi-89 benimde 20 Mart sat tarihim aynıymışız ama henüz doktor bişey demedi bana ilki normal olduğundan