BeyazPapatyam Arkadaşlar gebelik esnasında ani korku yaşayan var mı? Bebeği bu durumdan zarar gören? Biraz önce aniden korktum ve bu durum beni endişelendiriyor 😔
Clementinee BeyazPapatyam canım hiç birşey olmaz İnşallah merak etme. Eşim ben uyurken yanımda gecen korku flmi izliyormuş. Tamda uykuya daldım yataktan bi zıpladı bağırarak manyak 🥺 ödüm koptu kendime yarım saat gelemedim hayatımda böyle korkmamıştım 😅
BeyazPapatyam Clementinee sesli güldüm 😃 ben de tam mutfaktan geliyorum ışıklar kapalı eşim de karşıdan geliyormuş birden simsiyah görünce ödüm patladı 😃
Puki Ani korku değil de son iki üç gündür sanki evin içinde biri geziyomuş gibi biri beni izliyormuş gibi hissediyorum korkuyorum valla kuran da okuyorum besmele de çekiyorum sabit Bi yerde duruyorum o yüzden tuvalete falan giderken korkuyorum istemsiz
BeyazPapatyam Puki Allah yardımcın olsun canım bol bol dua et. Ben vaktim oldukça YouTube üzerinden Yasin Suresi dinliyorum Kabe imamı Mahir okuyor. İnşallah hiç bişey olmaz da sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza ♥️♥️