hilalmevsim_3467 Bebeğime 3 kapaklı gardırop almak istiyorum internetten bakıyorum çok uygun fiyata var ama güvenemiyorum önerebileceğiniz yada satın aldığınız var ise bana yazar mısınız lütfen
Dilekcnkn hilalmevsim_3467 Ben trendyoldan rabi mobilyadan aldım dış kapaklar mdf iç malzeme suntalam ama güzel yani yeri sabit olduğu için kırılma durumu olmaz
Betl hilalmevsim_3467 A101 Internet sitesinde var mı bilmiyorum ama seneler evvel a101 den aldığım 3 kapalı dolap çok memnunum 3 senedir kullanıyorum
hilalmevsim_3467 Dilekcnkn Sağlam geldi mi peki yorumlara değerlendirmelere bakıyorum da ondan korkuyorum almaya
Dilekcnkn elaweannesi Valla benim 4 kapaklı 1000 küsür birşeydi ben başka mobilyalarda aldım yatak çalışma masası falan indirim geldi ama o civarda birşey
hilalmevsim_3467 Dilekcnkn Aaaa çok iyiymiş rabi mobilyaya baktım ama çeşit çok olduğu için sizin aldığınız hangisi anlayamadım 🤷♀️
Mayamina hilalmevsim_3467 merhaba ben yeni aldım daha. Almila mobilyadan, baby cute serisi. 2800 tl ye aldım ve cok güzel kullanışlı bir ürün
Usenmezz99 hilalmevsim_3467 ben kıllanıyorum çocuklarıma instagrama yaz bebemoda (eskidjibazar) diye geçiyor ikon model çok güzel öneririm kesinlikle