Ebruadaduru Doğum yapalı 1 ay oldu. 15 günlükken dikiş yerimin sol tarafında 2 tane toplu iğne başı kadar delik oluştu. İltahap geliyordu damla damla. Doktorumu aradım normal dedi. Yinede başka bir kadın doğuma gittim sıktı baktı korkulcak bişey yok dedi. Pansuman yap bez koy göbeğin deymesin dedi. O günden beri her gün pansuman yapıyorum bez koyuyorum dikiş yerime. Soldaki delikler kapandı gibi bişey ama sağdan açıldı. Ordan da geliyor. Ortadan da açıldı. Genital bölgemde dikiş yerimin biraz altında su yolu gibi şişlikler oluştu dokununca sert ve iğne batar gibi oluyor. Sıkınca o delikden iltahap geliyor yine. Ne zaman geçecek bunlar pskolojikman çöktüm. 2. Sezeryanımdı bu. Tekrar ameliyat olucam diye aklım çıkıyor bunalıma girdim resmen 😰😰😰
deletedmom351 Ebruadaduru Canım bu önemli bir şeye benzemiyor mu? Neden bu kadar basit yapıp göndermişler
merveeed Ebruadaduru benim yapıştırma yöntemiyle oldu ama çok tembihledi hemşireler pamuklu bişi giyme orayı sıkıştırma die inş en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz
Gurbetgelini Ebruadaduru canım benim de 12 gün oldu ikinci sezeryanımı olalı bende asla öyle birşey olmadı kesinlikle semşnle iyi ilgilenen bir doktor bul hiç normal birşeye benzemiyor anlattığına göre
Esmaal Ebruadaduru bende sezeryan oldum yapıştırma yapıldı.ama bahsettiğiniz gibi bişey olmadı başka bi doktora görünün enfeksiyon kaparsınız