Serenbayram1 Merhaba sevgili anneler 🙃 yeni doğan bebek bezi 1 numara sizce kaç paket alınmalı tecrübeli anne adayları varsa bilgi verebilir mi ? Birde sleepy natural bebek bezi hakkında fikirleriniz var mı ?? ❣️
Calisananne25 Serenbayram1 sleepy çok sızdırıyor diyorlar ben de ondan alacaktım ama vazgeçtim. Molfix düşünüyorum. Beden konusunu hiç bilmiyorum bir arkadaşım yeni doğum yaptı 1 numara çok alma biz hemen 2ye geçtik kısa süre sonra da 3e geçtik demişti bana.
Dilekcnkn Serenbayram1 Ben 1 numara 70 adet aldım şimdi 2’ye geçtim çok çok hafif büyük yani gözle görülmeyecek kadar diyebilirim çünkü bir kez daha 1 numara alırsam elimde kalacaktı belliydi direk 2’ye geçtim
Haydinn Serenbayram1 benim bebeğim 2900 doğdu günde 8-9 bez değiştiriyorduk her beslenmeden sonra kaka yapıyordu sleepy 1 no kullanmıştım , eğer bebek 3-3,5 kilo arası ise 1 numara 1 paket alınıp daha sonra 2 numaradan devam edebilirsiniz ☺️
Dilekcnkn Serenbayram1 Prima premium care veya prima aktif öyle ikisi karışık alıyorum iki oğlumada bunu kullandım memnunum
Haydinn Serenbayram1 1 noda sıkıntı yaşamadım bez taşıracak kadar kaka yapmıyordu 2 de taşıyordu molfix pure softa geçtim gayet memnunum canım