Clementinee Hill58_svs ya canım ben eşimin telefonu hiç elime almadım nerdeyse bir kaç kere alayım dedim oda panik oldu ne saklıyorsun ki sen dedm ya gruptan küfürlü saçma sapan şeyler gönderiyorlar istersen al bak ben o konuşmalara cevap bile vermiyorum ama senin görmenden rahatsızlık duyarım dedi. Tamam ver bakcam dedm cidden de dediği gibiydi saçma sapan küfürlü muhabbetler ben rahatsız oldum. Sonra düşündüm bizim bile kızlar grubndan bazen burda bile özel şeyler soruyoruz birbirmze öyle konuşmalarımz var açıkcası eşim görsün okusun istemem. Yani bilmiyorum Allah kimseye kötü şeyler yaşatmasın kimsenn yuvasını huzurunu kaçırmasın
Hill58_svs Clementinee amin bal amin ben de yaşamak istemiyorum ama varsa da öğrenmek istiyorum hemen süreli de dışarda zaten 2 günde 3 günde bir iyice şüpheleniyorum bugün mesela bilerek görüntülü aradım hemen kapattım direk döndü noldu niye ardın diye bi panikle çok huylanıyorum bu ara
ikimelekannesii22 Hill58_svs kız avea diye birşey kalmadı ki turk telekom oldu o inanma baska biridir o 😏
Hill58_svs Deletedmom9823 denk gelmedi ki bi hep onun elindydi bide üsteleyince hemen sen nasıl bana güvenmezsin oluyor uzatıyor konuyu beni suçlu çıkartıyor o yüzden gizli bakmak istiyorum çok şüphelendiğini de anlamasın istiyorum
Barisinannesi blueberyy00 Hill58_svs Hill58_svs ne tepki veriyor peki avea aradiginda aciyir mu odadan mi cikiyor
Clementinee Hill58_svs belki birşey oldu sanıp telaşlanmıştır senin için. Hormonlarımızda bizi ele geçiriyor çok fazla. Sen kendini strese sokmadan takip et bakalım
Blossom Hill58_svs Bende şirket isimleri çıkıyor arama gelince. Digitürk, Trendyol, Halkbank falan diye. Ama Avea diye operatör yok ki yazsın. 😐
minikpandammmm Canım direk numarayı görmek istiyorum de. Güvenmemekteler alakası yok tabi ki ama aklım kalmaması için bir zahmet göster sen de eğer bir şey yoksa de. Çatır çatır konus bence . Ben görmeden bırakmam . Hatta bazen arayan bi numaranın kim olduğunu kendi de bilmiyordur eski kız arkadaşlarından şüphelenir . Bana da söyler gösterir. Ben aklımda tutarım numaraları hemen kendi telefonuma kaydeder watsaptan kontrol ederim ara ara . Eşime de zaten engelletirim . Her mesajına da bakarım . Açık açık söyle . Bunun güvenle alakası yok. Maşallah eski sevgililer konuştukları gırla bu erkeklerin … bu kadar serbest bırakma . Daha dur 3 ayda bir numaranın açıklamasını bile yapmıyor
Nazli_ayar Hill58_svs telefonda Avea müşteri hizmetleri kayitliysa avea yazar mesela bende Vodafone kendiliğinden kayıtlı aradıkları zaman Vodafone yaziyo. Tabi eşinizin bu numarayla kaç dk konustugu önemli. Hat veya tarife değiştirme işi yoksa çoğumuz acmiyoruz zaten 🤭
Hill58_svs Az önce aradım ne açtı ne mesaj attı sonradan aradı zar zor uzatma diyor bana tek bi hatasını bekliyorum gitmek için bulmam da lazım böyle bi insanı istöeiuprum içince her şeyi unutuyor herkese çok teşekkür ederim görüşleri için
Simge2021 Hill58_svs yani Avea diye bi operatör yok artık ama bazı android cihazlarda iOS değil ise Türk Telekom yazması gayet normal . İçinde endişe var ise online işlemlerden kontrol edebilirsin
Omerhuma biyerde okudum, her ay komsum esimi perde takmaya cagiriyor ve 2 saat sürüyor ben buna cok gulmstum, o perde degil başka bisey takiyrdr😅🤐 birincisi her ay perdemi yikanr ikincisi de bi perde iki saattemi takılır, kafamda deli sorular olsmstu,
Calisananne25 Hill58_svs artık avea diye bir operatör yok öncelikle bunu söyliyim. Ben Vodafone kullanıyorum, Vodafone tarafından arandığım zaman bazen numara çıkıyor bazen de Vodafone yazıyor ekranda ben herhangi bir şekilde kaydetmememe rağmen Vodafone yazdığı oluyor yani.
ebrar6036 Hill58_svs canım mesela ben kurumsal bir yeri aradığım zaman telefonumun ekranında oranın adı gözüküyor kayıtlı olmadığı halde bence onunda öyle olabilir günahını alma önce araştır
mansaftm Hill58_svs ben direk Telekom bayisinde çalışıyordum 507 tarzında bir çok özel numaradan arayabiliyor müşteri hizmetleri sadece standart değil yani merak etme ama yinede numarayı alıp kendin ararsan yanıt olarak Telekom olduğunu belli ediyor zaten hat sesli yanıta geçer