Hill58_svs Eşimi Avea diye bi numara arıyor operatörler numarayla arıyor dimi direk Avea yazıp altında numara çıkmaz düşüncelerinizi paylaşır mısınız benle
Aag06 Hill58_svs abshjsshn😂😂😂 avea yazip asagida numara cikiyor hemde yok artik direk 542 532 3 haneli numara arar yada 0850 li seyler arayabilir O numarayi sen bi gizliden ara
nevarneyokk Hill58_svs Bak bakalım avea mesaj atmış mı ? Avea da kaldımı memlette ya 😂 Türk telekom oldu o
blueberyy00 Hill58_svs Avea diye operatör kalmadı ki 🤭 Türk Telekom arayabilir o da aradığında birşey yazmıyor zaten esin seni kekliyor gibi geldi o numarayı bı gozetime al sen
Hill58_svs Aag06 Aag06 ben de öyle düşünüyorum da telefonu alamıyorum o dakika da sonra da bakıyorum Avea diye kayıtlı biri yok
Aag06 nevarneyokk hwrbiden onuda dusundum esinin yasi kac diye sorcaktim vazgectim eskilerden belliki avea da kalmis
Aag06 Hill58_svs haa gordun diye isim degisiyordur o zaman aradigi saati dakikayi aklinda tut hattinin uygulama arama detayinda numaranin son 2 hanesi haric gozukur ona gore bukursun ne diye kayitli oldugunu
Simge2021 Hill58_svs yani Avea diye bi operatör yok artık ama bazı android cihazlarda iOS değil ise Türk Telekom yazması gayet normal . İçinde endişe var ise online işlemlerden kontrol edebilirsin
Hill58_svs blueberyy00 hiç bi hat adıyla aramıyor ki işte Avea da yok artık bulabilsem bi Avea diye kayıtlı numarada yok baktım telefonun da
Aag06 Hill58_svs takmakta haklisin sacmalik cunku avea olmadigu kesin onu sana soyleyim de kim cikar bilemem
Hill58_svs Aag06 kesin başka bişey dimi ben yemedim çünkü Türk Telekom artık soracağım kimse de yok buraya yazdım yardım edin de bi yakalıyım çok zaman geçmeden
Clementinee Hill58_svs canım avea eşini sürekli arıyordur. Eşinde artık kim bu diye açmamak için Avea diye kaydetmiştir. Benide turkcell sürekli ısrarla arayıp saçma sapan vaktimi alıyor. Ben turkcell diye kaydettim açmıyorum artık. 😅
blueberyy00 Clementinee yaaa en masumene düşünen sen olmuşsun valla helal 😂😂 buda bir ihtimal başına gelmiş seninde ondan
blueberyy00 Hill58_svs farkettigini anladiysa degismistir yada silmistir o zaman arama geçmişinde de mi yok o saate arama