Akkiz__elis Anne88 bizim burda bayram o yüzden yarın veremiyorm doktorumla konuştum dedi tabi çıkar 1haftalik bile olsa çıkar dedi sen ver yarın bende 10u vericem benim de programa göre batim 17kasim
MaBelle Akkiz__elis kanda sonuç alırsınız 10. Gün. İdrar testi yapmışsınız ya şuan test için erken demek istedim ☺️ Hayırlı haberler alırsınız inşallah 🙏🏻
Beybisininannesi Akkiz__elis aynen yumurtlama sonrası 9. Gün yapmışım testi Ama dediğim gibi çok ince bi cizgi halindeydi Bildiğin ışıkta yansımasını aradım😂 sonraki günler daha çok netleşti
Blossom Akkiz__elis Gebelik varsa bile daha teste geçmez. Yerleşme bile olmamıştır daha. Rahme yerleşince idrarda belli oluyor. Bu da en az 12 gün demek.
Serrammm Akkiz__elis birkaç gün bekleyebilirsen bekle yoksa kan ver bakalım umarım dileğin gerçekleşir
user124578 Akkiz__elis bende ovulasyon ile takip ettim 10.gün yumurtladım 8 gün sonra negatif çıktı ama 10.günün sabahı çok çok silik bir çizgi çıktı 11.gün kan verdim ve 32 çıktı değerim
Gizemin-minnakI @Anne88 benim bildiğim kanda 1 haftalık bile olsa çıkar. Tabi siz yine doktora sorun inşallah vardır 🤲🏻
Sjana Akkiz__elis çizgi hafif silik ama geve olabilirsin benimde öyle çıkmıştı ve kan testi yaptırdım daha çok yeni olduğu için testte silik çıktı dedi doktor