Kaderkk Bu haftaya girdigimden beri otururken hiç rahat edemiyorum genelde hep uzanıyorum ablam karnın aşağıya düşmüş dedi ben farketmedim acaba ondan mı oturmakta zorlanıyorum?
birceefe Kaderkk 36+1 deyim mesele oturmak değil oturduğun yerden kalkabilmek, yataktan kalkabilmek vs çok zor geliyor bana da 🤣
Tugba61 Kaderkk bende 32+4 üm aynı şekilde oturma zorlanıyorum belde çukurlaşıyor iyice. Benim vajinada batmalarım oluyor çimdikler gibi bebeğin de ani kasılmaları oluyo 1 dk yı geçmiyor normal mi sizde yaşıyor musunuz ?
Papatyamevsimi-89 Kaderkk otururken de yatarken de zorlanıyorum.. Sağdan sola donemiyorum ve şuan aşırı derece belim kırılacak gibi agriyor
Mltmd93 Ben de 35. Haftama giriyorum yalanci sancım oluyo arada, gece yatamiyorum, gun icerisinde oturamiyorum. Gobegim hala tavana bakiyo dusmedi de 😅
H_myra1 Mltmd93 bende yarın 35 olucam ve benimde yalancı sancıları başladı 27.haftamdan beri kasılmalarım oluyordu şimdi sancı eşliginde sık olmaya başladı 3.gebeligim karnım hep aşagıdaydı😅 29.haftamdan beri baş geliş
Kerem_mom Göbek düşmesini nasıl anlıyoruz bende oturamıyorum yatamıyorum altımda sırtımda ağrı var 6 aralıkta doğum . Allah yardım etsin
annesi_ Kerem_mom Benimde 6 Aralık doğumum canım sezeryan olucam ben bu aralar zorla oturuyorum zorla kalkıyorum sırtım ağrıyo ayakta duramıyorum bebeğin kafası aşağıda ayakları kaburgamda aşağı baskı yaptığında wcye zor yürüyorum ay çok zor ya şu son haftalar bitsede kurtulsak inşallah sağ sağlim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kerem_mom annesi_ bende sezeryan olacağım ve birebir şikayetlerimizde aynı. İsteyerek sezeryan seçtim ilk bebeğim , normalden çok korkuyorum aslında sezeryan dan da korkuyorum ama mecbur birini seçmek lazım😀😁
annesi_ Tugba61 Benimde öyle oluyo kasılma oluyo bebek geriliyo galiba yeri daraldığı için karnımı yamultuyo sürekli kendini taş gibi yapıyo ve aşağıda cimdikler gibi bi his oluyo artık ne batırıyosa normalmiş bunlar dün nstye girdim hiç bişi çıkmadı o kadar şikayetime rağmen
annesi_ Kerem_mom Benim zorunlu sezeryan olucam canım 5 tane gebelik yaşadım kürtaj oldum hep bu 6.hamileliğim şükür 35.haftama geldim doktorum riske atmayalım dedi sezeryan yapalım dedi Allah hepimizin yavrularını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Kerem_mom annesi_ inşallah canım yeter ki sağlıklı şekilde doğsunlar da gerisi önemli değil muhtemelen aynı saatlerde bebişlerimize kavuşucaz 😍
annesi_ Kerem_mom ay hadi İnşallah canım Allah bi avazda kurtarsın hepimizi inşallah mis kokulu bebeklerimize kavuşuruz bir an önce zamanda geçmiyo valla ben gün saymaya başladım herşeyi hazırladım bitti çok Şükür bi hastane yolu gözlüyorum işte 😊😊
Emleyla Kaderkk 29+6 haftaligim banada herkes karnın düşmüş Dior ama ben öyle hissetmiyorum yani doktora gittim hiçbir sknti gormedi sonuçta asıl büyüme bundan sonra oluyor hatta bu konuda ağladım bile herkes öyle diyince