busra_080421 Gozde939e99e Prima premium aldım 1 ve 2 numara yenidoğan hassas oluyor diye 😊 eğer sizde düşünürseniz primanin uygulamasını indirip 25 TL indirim kodu veriyor yenidoğan 1 ve 2 numaralarında kullanabileceğiniz ebebekte Carrefoursa da falan geçiyor kod 🤗
Dilekleklek Gozde939e99e hastane cantam icin sleppy nin 2 numarasinjnaldim 42 li 30 tl gibi biseydi Gecenlerde himden hastane cantasi aldim icinde jenny willy vardi bimin kendi markasi 1 numara olani Bebisin kilo durumuna gore hastane cantasina koyacagim ama ikisini de kullanacagim eve cikinca. Hangisi kizima iyi gelirse onu kullanacagim
Gupssse Gozde939e99e sleepy kullandık sonra bacak arası acayip lastik izi oldu bitene kadar kestim kenarlarını (taşma durumu vs tam eziyet) molfix de kullandık 1 paket sonra goon da sabit kaldık şimdilik bakalim nasıl gidecek
Deletedmom_7156 Gozde939e99e Molfix alicam ilk 50 li paket denemek için bakalım pişik yapmazsa devam ederim
Aag06 Sleepy kullaniyoruz valla fiyat bilmiyorum zaten stoklar cabuk tukeniyor heryerde buldugumu alip stokluyorum bu sabah yine stok yaptim😂
Asyaveannesi36 Gozde939e99e ben prima premium care aldım ablam çok memnun kalmıştı memnun kalırsam ona devam edeceğim
annembabam Baby turco ve baby Me aldım 1 bedenlerini ilk kullanım icin , bakalım sever mi eder mi diye depolamalık almadım . E bebekciyim ben kızımın eşyalarını %98 oradan aldım .denk geldi hep güzel rakamlara 🌸🙏🏻🌻
Aslinur Bende baby turco dan 40 adetlik paket aldim 19₺ ye yakalamiştim kampanyada. Birde sleepy bio natural 1 numara aldim 204 adet 139₺ ye hepsi burada dan. Biraz şans meselesi ama bakalım hangisinde devam edicez yada başka marka mi alicaz bilmiyorum
DiSaMeKa_2018 Gozde939e99e Oglumda sleepy kullanmıştım şimdi kızıma da sleppy aldım şimdilik 1 ve 2 numara aldım ikiside 40 li bebeğin cildi sevmezse değiştiririm diye stok yapmadım naçizane tavsiyem stok yapmayın bebegin cildi severse yaparsıniz sonrasında 😇