Mervbeder gkg1029 Eşim bir paket prima almış ama stok yapma düşüncemiz yok en kaliteli bez bile bazen bebeğe iyi gelmiyor o yüzden deneyip test etmeyi düşünüyoruz
Calisananne25 gkg1029 ben de çok kararsızım sleepy düşünüyordum ama sızdırma yaptığına dair çok fazla yorum gördüm o yüzden şuan molfix düşünüyorum
Eusluu gkg1029 ben sleepy bio natural 32 Li 1 numara aldım eğer pişik yapmazsa onla devam edicem o yüzden 1 paket aldım sadece pişik yaparsa değişelim hemen diye 🤷♀️ Direk primayla başlamak istemedim alt tarafı tuvaletini yapacak 🤣 sleepy yaramazsa molfix denerim
balbebek412 gkg1029 sen simdilik cok stok yapma, bebegine hangi bez iyi gecelecek ve bebegin cabuk mu buyuyecek bilmiyorsun. Ben ilk bebegimde 40li filanfi bi adet 1 numara aldim. Bittikce ihtiyaca ve buyumeye gore aldim.
gkg1029 Mervbeder bende o yüzden bi adet aldım ama sleepy de çok görmeye başladım olmaz sa onu da denemek istiyorum 🙈
Nurayselvii Ben direk bir numara aldım zaten bir numara bile küçük 2 kilo 5 kilo arası yeni doğan alma gereği duymadım sadece bir paket 40 li bir numara aldım sonra gidişata göre bakicam sleepy aldm
Eusluu Calisananne25 canım ilk zamanlar primada kullansan molfixte kullansan büyük tuvaletini yaptığı zaman sırtına doğru geçebiliyor maalesef 🤷♀️ Kullanan arkadaşlarımdan çok duydum
gkg1029 Eusluu ay demi ya aşırı pahalı geldi bana da ama kaliteli dediler diye bi paket aldım denemek için bi de sleepy alıp denicem onda devam ederim herhangi bi durum yaşamazsam 🙈
gkg1029 Eusluu yok yok bu sefer öyle oldu ama bitince sleepy ile devam etcem çok duydum gayet te memnunla primaya o kadar para vermek saçma geldi
Eusluu gkg1029 ya tabi canım beze yapacağın yatırımı başka bişeye yap iyi bir şampuan kullan ama bez içerikler hemen hemen aynı hep marka fiyat farkı var pişik yapmadığı sürece bio natural sleepy kullanıcam ona bakabilirsin sende ❤️
gkg1029 1 numara aldım bi adet kilosunu filan bilemediğimden artık doğduktan sonra devamını getiririm
kurabiyela Stok kesinlikle yapma ben ilk kızımda bütün bezleri tek tek denedim hepsi pişik yaptı baby turco aldım bir tek onda pişik yok iyi ki paketlerce almamışım hepsi ziyan olacaktı
annembabam Biz de deneyeceğiz daha onyüzden stokluk almadım , bugün e bebekten baby me ve baby turco aldım . Severse devam ederiz yoksa sırayla denemeye devam edeceğiz kızımıza 😄😊