busrasahinn Hulyauygur 24 haftalıkken 750 gram 31 cm di şimdi 30+1 im en son 28+4 de gittim 1360 gram 40 cm di oğluşum maşallah 😍😍
Aras Kızlar bende sancı oluyor arada adet sancısı gibi hatta bazen tam bir noktada oluyor bir süre geçmiyor karnımda bir boşluk varmış gibi şuan 24 haftamdayım 22 de en son gittim doktora sormayı unuttum bayramdan sonraya gidecem size sorayım dedim normal mi bu sizde de oluyor mu bu arada gece uykumda acayip dönerim ya uyuyana kadar 5 dkda bir bi sağ bi sol sonra sıkılıp sırt üstü 😔😔
ardengunes Aras canım bende kasikta oluyordu bebek oraya toplaninca doktoruma sormuştum fazla yorulma dinlen sadece demişti bana ama bugun bi bel ve kasık agrisi çıktı benimde bel ağrım geçti kasikta bıçak saplanir gibi ağrım var çok sinir bozucu😕
Hulyauygur Aras bende de oldu bir kere canım o adet sancısı gibi ağrı dinlenince geçti normal sanırım
Asdfgh Bende 20cı haftamdayım kilosunu soyleme Dı doktorum birxaha gtmıcem zaten bu devlet hastaneleri benı kanser edecek :( boyuna baktım kattan 46,1 Di uzun geldı bana kızlar sizce nasıl
sudamlasi Asdfgh yanlış bakmışsın canım crl yazıyo mu ultrason fotosunda tekrar bakar mısın. Eğer yazmıyosa FL diye bişey yazıyo o sayıyı 7 ile çarp çıkan sonuç bebeğin boyu oluyo
Aras ardengunes bide insan tedirgin oluyor ya acaba bi sıkıntı mı var diye benim bebiş hep aşağıda göbek aşağısından ve kasıklardan hep hissettim oynadığını yukarda hiç hissetmedim 🤷🏻♀️
Asdfgh sudamlasi baktım canm sagolsun doktor ultrason kagudına yazmamıs ne boy ne kılo sanki zor bısey ya 😒birde onların keyflerını bekliyoruz zaten zor sıra alınıyor
ardengunes Aras aynen öyle canım ama geçiyo sonra benimki de öyleydi biraz çıktı yukarı genelde kasiklarda hissediyordum şimdi ara ara kasiklarda hissediyorum artık heryeri geziyo ☺ ben çok takiyorum ya ağrı olunca falan 😣😕
Papatyali 21+3te 416 gr idi 23haftalık olduk şu an ne kadarın bilmiyorum 2hafta sonra randevumuz var 💁🏻♀️😍😍