Ranasamet Melisaelf adetinin ilk gununden 10cu gunune kadar say kuzum. Diyelim 4cu gun sondu abdestini aldin. 6 gun sonra ozaman 10cu gun basliyor senin icin. Ama bazen bir gun oncede olabiliyor. 10-11-12 gun kesin iliskiye girilmesi lazim yumurtlama o zaman cunki. Ama dedigin gibi 9cu gun veya 13 gunde olabiliyor yumurtlama. Ama afedersin erkegin spermi zaten 1-3 gun yasadigi icin hamile kalma ihtimali cok yuksek oluyor.
Melisaelf lunam eşiniz yedi mi nereden aldınız aktarlardan mı evet ya düşünmek stres yapıyor istiyoruz 4 aydır evliyiz 4 aydır deniyoruz bugün regl oldum yine
lunam Melisaelf eşim de ara ara yedi, ama daha çok keçiboynuzu pekmezi içti. Ben marketten almıştım beeo markasının. Biz de 5 senelik evliyiz, 1 yıldır istiyorduk da işte dediğim gibi kafayı takmadığımız ay oldu şükür.
Cananyildiz Melisaelf mfk yöntemi diye bsy yok bence çünkü doktor kendisi dediki 1 gün öncesi 1 gün sonrası farketmez ee nerde kaldı yöntem. Burda aslında yapmak istenilen şey yumurtlama dönemi düzenli ilişki. Bence istenildiği zaman iliski yaşamak daha doğru.
Melisaelf Ranasamet evet o iyi işte sperm baya yaşıyor 😂 önceden Bile yapsak birkaç gün sonra gidip yine döller 😂 genelde 14. Gün diyorlar 12.13.14 diye yumurtlama günü 28 günde bir olanlara ben de öyle oluyorum da
minikkoalammm Melisaelf o ayda 1 kere birlkte olduk ertesi gün hem eşimn korona testi pozitif çıktı hem de benm yumurtlama günümmş hamile kaldm süpriz oldu bize de
Sevgi0147 1 gün arayla çalıştık hep yumurtlama zamanları hergun yumurtlama zamanı akintim çok olurdu ordan anlardim