HaticeBerkayBalat3103 @Mellisssa bizde doguma yakınız 33 Haftalık olucaz 00.00 dan sonra inşallah rabbim sağsağlim kucagımıza almayı nasip eder ilk gebeliğim biraz heycan ve korku var normal dogum istiyorum rabbim nasip ederse inşallah 🙏☺️
KubraArs 35 +2 suan biraz daha yolumuz var gibi ama hareketleri o kadar cogaldi ve sert ki zaman nasil gecicek hic bilmiyorum😁
Semiha_ Mellisssa 34+3 haftalığım bu hafta sancım yok ama bebeğim çok kasılıyor karnım sertleşiyor canım acıyor ilk gebeliğim bilgim yok sizin bilginiz var mı 🙄
Mellisssa Semiha_ canm bndede öyle oluyordu 36 ya kadar devam etti biraz can yakıyordu ama şimdi hareketleri azaldı günde 10 hareket edıyor mu onu sayıyorum olabldgınce sola yatp uzan
Fatmanur123nrt Mellisssa 40+1 de doğum yaptım 41 gün oldu doğum yapalı benimde hiç belirtim yoktu çok sıkıldım gittim kendim aldım geldim 😂😂😂
Mellisssa Fatmanur123nrt ahhaaahh😂 40. Haftalar resmen korkulu rüyam hiç sevemdm alısamdm hamilelğe çok umutluyum ama umarım en gec haftaya doğrrum😂
Huysuzsema Mellisssa 39+5 im doktorum perşembe gününe kadar gelmesse acilden giriş yap dedi insallah gelirde suniye hiç gerek kalmaz😅🤦🙏
Mellisssa Huysuzsema 🙈🙈🙈inş gerek kalmz ama şöyle düşünyrmda beklmktense direk suni verin bna derm heralde😂tabi verldkten snra ne olurum Allh blir🙈😂
H_myra1 Mellisssa 34+6 haftalıgım ben 38 39 gibi gelsin istiyorum ama abisi ablası gibi 40 beklermi bilemiyorum
Mellisssa H_myra1 umarım beklmz ikinci üçüncü doğumlar daha kolay ve hızlı olur dıyolr ama inş öyle olur
H_myra1 Mellisssa ilki 40+0 7 saat sürdü 2.si 40+2 de 4 saat sürdü suni ile oldu ikiside inşallah bu daha kısa sürer ve kendi sancım la olur 🤗